zip_macieq Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja lubie go za to, że gdy go ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m słysze prze cudny hałas mojego coolera i to że można sie nim pobawić gdy sie jest pijanym i nigdy sie niezepsuje :P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ostatnio zauważyłem że przez kompa głuchnę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ostatnio zauważyłem że przez kompa głuchnę :roll:To podobno bylo naukowo kiedys udowodnione, ze dlugie przesiadywanie przy kompie i sluchanie wysokich czestotliwosci naszych TITANow i i Volcanow :wink: powoduje stopniowe gluchniecie wlasnie na takie "wysokie" szumy. Dlatego dobrze jest np: spowolnic prace wiatraczkow np. SpeedFan-em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a ja nie wiem za co lubie mojego kompa hehehehhe :P :P moze za to ze moge sobie gadac z moja ukochana osoba :) :) diablica <cmok> :) :) pozdr :P jo tyz storm jo tyz :twisted: :twisted: :twisted: a pozatym za neta i filmy w sumie stary ale jary ten moj komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Lubię swojego kompa za to, że można na nim robić zciągi :P Praktycznie na dzisiaj bez kompa ciężko by było żyć..... PS- wychodzi Cel 0.09 um to będę kombinował, żeby go puścić na jakimś samym radiatorze, albo choć żeby było coś, jak Flow-FX- w aplikacjach 2D wiatraczek nie pracował, a w 3D się włączał, bo ten szum o 1 w nocy trochę wkurza :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 za to, ze nie zrzedzi i nigdy sie nie konczy :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mnie już to pływa :/ Mój komp nie jest czymś co lubie, albo nie lubie. Po prostu narzędzie do nauki, pracy i rozrywki. A lubicie swoje telewizory?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 za to ze, zabija mi 10 godz. na dzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 za to ze dostarcza mi radosci z uzytkowania go przez 3/4 dnia:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 aha jeszcze za to, ze jak cos sie w nim "zestarzeje" to mozna ta czesc wymienic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...