Ranken Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam! Posiadam takiego laptopa Acer TravelMate 521TE -dzadek, ale jest mi potrzebny, do diagnostyki.... Jest na nim zainstalowany system windows XP i mam wielki problem ze znalezieniem do tego sprzetu sterowników. Głownie mi chodzi o sterownik do karty graficznej i dzwiekowej... no i najlepiej do sieciowki.... Z góry dziękuje i pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Odczytaj identyfikator urządzenia w menadżerze urządzeń. Wpisz w google, dobierz sterowniki i instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Ehh..niestety nie moge znalezc sterownika do karty graficznej pod winx XP...Rage mobility - M1 AGP 2x (English) - Ati Rage P/M Mobility Karta jest zintegrowna 8 MB. Bardzo prosze o pomoc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 http://download.cnet.com/ATI-Technologies-Inc-RAGE-P-M-Mobility-AGP-2X/3000-2108_4-69764.html :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Sprawdz te: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/TravelMate_52X/driver/Win2K/VGA/NSetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Tamto nie działa, ale juz znalazłem:) dziekuje za pomoc;) Edytowane 20 Lutego 2014 przez Ranken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...