kostek8 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Komputer przy którym pracowałem jest stale oblężony więc potrzebna szybka reakcja, żeby nie blokować stanowiska a jestem słabo obeznany w temacie Office. Sytuacja wygląda następująco: Wymieniałem użytkownikowi komputer. Na starym miał pocztę na Outlooku 2007 w 3 sporych plikach .pst (2GB, 3GB wychodząca i 9GB archiwum itp). Na nowym komputerze aktywowałem mu Office 2013 i podpiąłem mu dane konta pocztowego i pocztę z pliku. Nie zawierała wiadomości wychodzących archiwalnych więc podpiąłem drugi plik. Użytkownik popracował parę dni i zgłosił, że ma w tym momencie dwa kalendarze. Stary kalendarz zawiera wszystkie wpisy i możliwa jest jego edycja i usunięcie. Nowy ma może jeden wpis i kolejne, które są do kalendarza dodawane pojawiają się tylko w nim. Niestety nie da się go skasować. Domyślam się, że coś takiego jak skróty Ctrl-a i Ctrl-v z jednego do drugiego kalendarza nie zadziałają - nie chcę próbować żeby nie schrzaniać. Poproszę w miarę możliwości o łopatologiczne wytłumaczenie jak usunąć jeden z kalendarzy bez utraty starych wpisów - najlepiej ten nowy. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...