cezarr Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam otóż mam taki problem . Chciałem postawić sobie Wirtualna maszynę lecz okazalo sie ze nie mam włączonej intel-oskiej "Virtualization Technology " wszedlem do biosu (przyciskiem f2) w celu właczenia tej opcji a tam ku memu zdziwieniu nie ma zakladki "advanced". Wiec moje pytanie jest następujące jak uruchomić funkcje "zaawansowane" . czy wystarczy jakas kombinajca klawiszy czy moze zmiana biosa . wtedy na jaki i jak to zrobić dane mojego komputera DxDiag.txt widok z biosu : Edytowane 12 Lutego 2014 przez cezarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Najlepiej rozwiązuje się takie problemy aktualizując BIOS, chyba, że zdążyłeś sobie poradzić. P.S. Sorry za odkop Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...