Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zauważyłem, że miedziany rdzeń X-Dreama jest nieco wklęśniety wzgledem alumniowej reszty radiatora. Czy nie spododuje to problemów z montażem CS, a może ktoś z forumowiczą ma takie coś u ciebie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Naprawe nikt na tym forum nie ma X-drema i CS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Nie zauwazylem zadnej wkleslosci miedzianej czesci. Montaz i uzytkowanie bezproblemowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 o gdzinie 2 w nocy raczej nie :) posmaruj proca pasta i zaluz radiator na niego, potem zdejmij i zobacz czy sie caly rdzen odcisnal na radiatrze. jak tak to mozesz spac spokojnie a jak nie to masz problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Wydawało mi się że miedziane częśc jest nieco zaglębiona w aluminiową, ale miło się mylis. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 U mnie podobnie raczej nie bylo zadnych zmian temp z podkladka czy bez takze to moze tylko zludzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie ma to jak archeologia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mam X dreama i sam radiator to ogromna porażka konstrukcyjna. To połączenie miedzianego cylindra jest nieefefktywne, bo na całej powierzchni jaką zajmuje cylider nie ma ani jednego żeberka połączonego ze sobą , a w końcu to przecierz powierzchnia bezpośrednio stykająca się z jądrem. :( Wiatrak przynajmniej jest wydajny chociaż bembenki pękają. Żadnych wklęsłości nie zauważyłem. BTW Nicky jak Chcesz sam radiator zmienić to napisz do mnie. Mam nówkę nie uzywany prawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.T.Czacha Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 To czy jest lekko wklęsły rdzeń do reszty to tylko złudzenie-poniewaz brzeg cylindra jest lekko zaokrąglony. Jak nie jesteś do końca pewny to przyłóż suwmiarke do powierzchni i zobacz pod światło ( najlepiej lampke ) czy jest prześwit , a jak tylko pojedyńcze szczelinki to olej ( pasta zapcha ), no chyba że polerka . Tak na marginesie to Benito ma racje , na wyższych obrotach zagłusza odkurzacz. Kiedyś dla jaj włączyłem kompa bez włączonego coolerka to nawet nie zorientowałem sie czy się włączył czy nie ( total silent ), a dzięki temu że to kawał zelastwa chodził ponad 40 minut w windowsie zanim doszedł do 50' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...