HardkorPL Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Witajcie Poszukuje klawiatury gamingowej w okolicach 100 zł. Maxymalnie mogę rozszerzyć budżet do 150 zł. Klawiaturę MUSI BYĆ PODŚWIETLANA. To jest mój najważniejszy warunek. Dodatkowo chciałbym, aby miała niski poziom klawiszy (przedstawiam zdjęcie aktualnej klawiatury i liczę, że nowa będzie miała taką samą wysokość). Dodatkowo miło by było, gdyby miała podpórki pod nadgarstki. Polecicie coś :) Sam myślałem nad :http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-tracer-avenger-gaming-krakow-i3948376533.htmlhttp://www.morele.net/klawiatura-natec-genesis-rx66-nkg-0503-615170/ Niestety obie mają wysokie klawisze. Czekam, na propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Identyczny temat zaraz pod Twoim http://forum.purepc.pl/topic/357677-klawiatura-do-gier-za-ok-100z%C5%82/ Natec to syf, nie kupuj tego Edytowane 10 Lutego 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Niby syf a zbiera dobre opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Gdzie? Miałeś w rękach tą klawiaturę? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) W różnych sklepach http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/5787688 Nie miałem w rękach, czytam opinie innych. Edytowane 10 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Identyczny temat zaraz pod Twoim http://forum.purepc.pl/topic/357677-klawiatura-do-gier-za-ok-100z%C5%82/ Natec to syf, nie kupuj tego Tak, ale tam autor pyta ogolnie. Ja wymaga niskich klawiszy i podswietlenia ;) Co do niskich moze nie wymagam, a bardzo preferuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Swego czasu brałem taką: http://www.komputronik.pl/product/143574/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/A4Tech_KD_600L_Black_USB_Blue_Light_.html Choć już rzadko gaminguję, ale jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Swego czasu brałem taką: http://www.komputronik.pl/product/143574/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/A4Tech_KD_600L_Black_USB_Blue_Light_.html Choć już rzadko gaminguję, ale jestem zadowolony. Moim zdaniem wygląda beznadziejnie :/ Narazie patrzę na: Tracer Avenger Zalman K400G Genesis RX66 i RX55 Genius KB-G265 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Zależy co kto lubi, dal mnie może być: prosta, bez udziwnień, podświetlona, mały skok - wystarczy. Gamingowa może nie jest, ale da się na niej czasem w coś popykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) A klawisze nie latają w niej? Bo czytałem że to jej największa wada. Tak, ale tam autor pyta ogolnie. Ja wymaga niskich klawiszy i podswietlenia Co do niskich moze nie wymagam, a bardzo preferuje Też preferuje niskie klawisze Edytowane 10 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Latają mniej niż w natecu, tracerze i geniusie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Nic nie lata. Sporo piszę i dopiero tutaj się dowiedziałem, o "latających" buttonach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Aktualnie niskie klawisze preferuje, bo takie mam. Kiedys gralem na wysokich, chwila cierpienia po przesiadce i teraz jestem przyzwyczajony. Teraz jakbym kupil z wysokimi pewnie by bylo podobnie. Wazny tez wyglad klawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 A KD800L też dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 KD800 to to samo co KD600 tylko inny układ klawiszy multimedialnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) To wybiorę między KD800 a K200. @HardkorPL przyjrzałem się zdjęciu i widzę moją klawiaturę Edytowane 10 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 KD800 to to samo co KD600 tylko inny układ klawiszy multimedialnych. Mam aktualnie A4TECH i trochę mi się znudziły :) KD800 wygląda prawie tak samo jak moja poprzednia, a bym się pobawił czymś innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Panowie szybka piłka. Kupuje klawiature i nw co wybrać. Zastanawiam się nad:Natec Genesis RX66Gigabyte Force K7Tracer AvengerGenius KB-G265 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Ja bym wybrał Gigabyte bo nie wygląda jakby się miał zaraz rozlecieć jak reszta, do tego posiada niskie klawisze oraz regulację podświetlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Przemyślałem sprawę i na polu bitwy zostały Giguś i Genius :) Wciąż się zdecydować nie mogę. Recki dobre i obie fajnie wyglądaja :) Tylko różnica około 50 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Kurde ten Gigabyte kusi, ma wszystko to co chciałbym żeby klawiatura miała tylko cena mogła by być ciut niższa. Tu jest recka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...