marcints Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Witam Jako, że moja obecna grafika (HD4870) postanowiła odmówić dalszej pracy, potrzebuję ją wymienić na coś innego. Nie ukrywam, że w gry przestałem się już bawić na poważnie dość dawno temu, jedyne produkcję w jakie gram stale to: kolejne wydania Football Managera i NBA 2k, plus od czasu do czasu zagram w Shifta. Przypuszczam, że potrzebuję kupić coś lepszego niż obecna grafika, bo w ostatnim NBA widać już lekki spadek wydajności względem starszych części. Reszta komputera to: E8400 2x2gb RAM 800 Asus P5Q Pro OCZ 550W Budżet to +/- 300 zł, bo szkoda mi więcej dokładać do tego nie da się ukryć leciwego już zestawu. Priorytetem jest odpowiednia wydajność oraz cicha praca lub możliwość założenia accelero twin turbo, bo takie chłodzenie mam założone na starej karcie, więc najwyżej je sobie przerzucę. Edytowane 14 Lutego 2014 przez marcints Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Używka - Radeon 7770. Na allegro da się dorwać za 300-320zł z gwarancją. Accelero sprzedaj i celuj np. w asus directCU. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...