Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 naszczescie tylko jedna rzecz ale bardzo wartosciowa dla mnie WD400BB 40gb danych poszlo sie ciachac :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 2x flopy, zasilacz FEEL 300 W, dysk 1083 MB, głośniki 2.1 ( spaliłem i sprzedałem takiemu lolkowi za 50 zł ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ehhh dzis poleciały moje katody albo inwenter od nich. A i ostatnie Barton 2500+ ukruszyłem mu podstawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 - monitor CTX 15" na Trinitronie (pamietam, czekalem na niego az sprowadza...pierwsze egzemlarze. Kosztowal wiecej niz moja 19" IIYAMY na Diamondtronie 2 lata temu) - myszka, FDD, ze 2 CD-ROM'y - kamera cyfrowa JVC GR-DVM5 :cry: 400ojro w dupe...rok chodzila (z eBaya) - ostatnio HDD 20GB IBM Travelstar 2.5" (zewnetrzny USB 2.0) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wiec tak : 32 MB EDO nówka ze sklepu wysadzona płyta głowna TOMATO na VIa 691 (wsadziłem pamieci DIMM chyba 5 V a powinienem 3.3 V) chipy zalane plastkiem podobne jak ram do 386 :) ale uratowałem przez wymiane mosfeta ale com lpt i cos tam jeszcze nie działało. U kumpla padła jak w sieci pokazało sie 300V !!! Zjarane wszystko !!! TV itp. Mysz 1sztuka eee 2 sztuki :) Uratowałem przed spaleniem zasialcz AT . Juz z niego smród leciał : uszkodzony kondensator wymieniłem i spoko. Zasialcz ATX PRONOX po mojej naprawie (nie przewidziałem że padnie zabezpieczenie nad napieciowe ) poleciały 2 elektroniki od dysków 2.5 Gb ale dyski uratowane :) WD i Seagate Dziwne że nic innego nie zabrał bo jak zmierzyłem napiecia na nim bez obciażenia to z 12 V zrobiło mi 30V. Nigdy dysk mechanicznie mi nie padł Bady miałem ale mam sposoby na nie :) Zwłaszcza na WD mam system opatentowany. Dużo nie zepsułem ale potrafię to naprawić :) Dobrze że jestem elektronikiem. Życze wam jak najmniej uszkodzonych sprzętów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Niedawno dzwiekowka SB 128 .. ta dobra.. eh :) No i myszka co jakies 2 lata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 klawiatura (nie rzucalem nia ani nic... poprostu pewnego dnia zrezygnowala z dalszej wspolpracy ;) ) Fujitsu 40GB FIC AU13 monitor CTX 15' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 :x Megabajt 350 pociągnoł za sobą Solteka 75FRN2-l :(Athlonika 1,7 Xp co sie super krecił. Kupujcie firmowe zasilacze bo skonczyć moze wasz sprzęt jak i mój :( Juz zakupiłem chiefteca i jest dobrze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a czy telefony tez moga byc? motorola v3690 i ericsson T29s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hehe telefony to: c35 3310 c25 mitshubishi i wielle innych ostanio padł dysk 1g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hehe telefony to: c35 3310 c25 mitshubishi i wielle innych ostanio padł dysk 1ghehe telefony to: c35 3310 c25 mitshubishi i wielle innych ostanio padł dysk 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 fruwalem komorke panasonica gd93 jakis miesiac temu. nie da sie uruchomic, ale na szczescie dziala ladowanie :lol: poza tym zwarlem obudowe zasilacza z nozka bezpiecznika umieszczonego w kontrolerze do klawiry ps2. czesciowo padl jeden kontroler ide i wyparowala sciezka od spodu mobo :wink: po nadsztukowaniu sciezki cyna, mobo smiga jak nowe :wink: swego czasu zmontowalem rowniez termostat do zasilacza at. nawet dzialal kilka miesiecy, ale potem zaczal wywalac korki i palic bezpieczniki :roll: jeden sobie nawet zachowalem na pamiatke. drucik topikowy zaczal sie chyba gotowac, bo okleil cale szkielko w bezpieczniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 widze ze to idealne miejsce dla moich dysko ;] jest ich szczesliwa 7demka chyba;> od 40mb do 2Gb! segate, HP oraz caviary ;] spoczywajcie w pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 megabajt 350w , radeon 9700 ;/ , modem od neostrady( poszedł z dymem ;] ) a i ostatnio pękła mi katoda jak ją wyjmowałem z obudowy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Athlon XP 1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 GigaByte Radeon 9600Pro <- co sie stalo to ja nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jakieś 3 miesiące temu Tbred 1700XP.... :( A chodził na 2,4ghz.... Ale teraz ma godnego zastępce - z tej samej serii... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 40GB Fujitsu 1 myszka pare wentylatorów zasilacz od głośników Samsung (to robota mojego psa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Wentylator zimens, 40mm RIP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jeszcze się nie wpisywałem także szybko wszystko wymienię to co padło od początku mojej kariery: Płyta ECS K7S6A Jakiś dziwny cooler pod athlona (firmy Cooler-Master) CD-RW LG 32x10x40 - wymienili na gwarancji DVD LG 16x - w trakcie naprawy gwarancyjnej (może wymienią) VooDoo 2 12MB - kupiłem kiedyś za 400 i się spalił w miesiąc po końcu gwary (nie był kręcony) :? Płyta pod P1 z chipsetem SiSa (więcej o niej nic nie wiem) Jeszcze chyba ze 2 albo 3 myszki i zalana klawiaturka Niech im elektrony szybko płyna................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 1.GF 4 MX 440 SE 2.Ze 3 myszki, 2 karty rozszerzen z portami (moja stara płyta, jeszcze PI jarała PCI i dlatego ten cały 2 podpunkt ;) ) Jakas klawiaturka media techu - shiet jak nei wiem 1/2 roku niewytrzymała jzu sie klawisze zurzyły i "powciskiwały" (zurzycie silikonoych podkładek->zacinanie sie klawiszy przy kliku") PS. Jedna myszke zajechałem na 7 dni siedem nocy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak szybko padają wam myszki, u mnie ŻADNA miesiąca nie wytrwała... dlatego zawsze mam jeną zapasową- najczęściej pada kabel, mam już kolekcję 30 takich padniętych gryzoni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak szybko padają wam myszki, u mnie ŻADNA miesiąca nie wytrwała... dlatego zawsze mam jeną zapasową- najczęściej pada kabel, mam już kolekcję 30 takich padniętych gryzoni :DCo ty z nimi robisz? 8O A moze qpujesz takie za 5zl w promocji? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 1. Duron 1600, po próbie odblokowania L2 po prosu zasnął. 2. Duron 1800 (szedł na 2446 na K7S8X), ukruszyłem rdzeń przy setnej chyba zmianie napięcia drut modem. 3. ECS K7S5A po prostu odeszła. 4. Monitor CTX 17" (padł kineskop) 5. ... przyszłość pokaże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak szybko padają wam myszki, u mnie ŻADNA miesiąca nie wytrwała... dlatego zawsze mam jeną zapasową- najczęściej pada kabel, mam już kolekcję 30 takich padniętych gryzoni :DJa mam M$ IE Explorer 3.0 i przez ostatnie 2 lata ostrego katowania (nierzadko nią walne o biurko jak sie zdenerwuje w Q3) ani razu nie odmowila wspolpracy :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 MSI 9800pro Po zmianie na blok wodny szlag ja trafił. Do dzisiaj nie wiem dlaczego. Pieć dni szczęścia i 820zł poszło się jeb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Zdechł mi UPS Ever 300W . A stało to się tak miałem zakładaną nowa tablicę bezpieczników i tam też był bezpiecznik różnicowo-prądowy. Miałem tak nawalone w instalacji że jak cokolwiek podłaczyłem pod gniazdka lub zapaliłem swiatło w WC to go wywaliło no i na test poszedł komputer czy juz wszytko jest w porzadku. Jak macie takie problemy lepiej nie testujcie togo na kompie ;) Niestety niebyło :( . Tylko wsadziłem wtyczke do gniazdka :pizdneło :) zgasł od razu cały dom (normalne) i ups pożniej juz nie wstał.Piszczał nie ładował akumulatora itp. Ale ja sie nie dałem zajrzałem do wnętrza a tam spalone 2 ściezki polutowałem ,sprawdziłem diody i inne podzespoły. Włączam do pradu BUMMmmm! :lol: znowu scieżki sie popaliły. W koncu sie okazało że padł traznzystor Mos wymieniłem i teraz chodzi :) Powiniem pojawic się topic : Zmartwychwstanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 moj kochany 6-letni soundblasterek 128 odszedł do krainy MHz ;[ po prostu z dnia na dzien padł ...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Moja bezprzewodowa klawiaturka poszla w stan odpoczynku przestala dzialac i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Moja bezprzewodowa klawiaturka poszla w stan odpoczynku przestala dzialac i tyleTo może wymień baterie. :wink: Joke, oczywiście. No Offence. I właśnie, baterie. Jeżeli chodzi o uszkodzenia sprzętu w domu, to padały mi tylko baterie w klawie i myszy. Nic więcej, na szczęście. W pracy, to co innego, szkoda wyliczać, jest dużo użyszkodników. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...