R4dziK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 R.I.P Seagate 4GB ST34311A 1998 - 2001 Mysz Microsoft PS/2 1998 - 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Dużo dysków Seagate 2GB, flopów, obudów Celeron Coppermine 1000MHz (fajny procek był, na WC latał @ 1110) - w wakacje :( 2x Athlon XP Palomino (jeden mój własny, drugi "gratisowo") Myszka A4Tech - taka zielona - sista rozwaliła :( ECS - zszedł gdy oglądałem TV Duuużo wentylków - ubite przy "modowaniach" kabelka I Wiele wiele więcej, niech spoczywa w pokoju... Co mi po tym zostało? Miłość do Athlonów Palomino i A4Techa ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Athlon XP 1700+ GF4MX440SE 64 MB/64 bit MSI KT 266 2A DDR 256MB 266 MHz Zasilacz 300 Watt no name Wszystko poszło się bzykać przy spięciu... R.I.P. "Wielkeś uczyniła pustki w biurku moim, Moja droga Athlonko tym zniknieniem swoim" Edytowane 29 Stycznia 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Wczoraj zakończył prace mój serwer przez codeshita który zabrał ze sobą płyte Epox na niej celeron 500 oraz poszedł dysk 6 GB. Dziwnie to wyszło bo jutro ma przyjść Fortron 350 i czeka na niego płyta z duronem 900 oraz dyskiem 40 GB. Serwer chyba czuł że w poniedziałek wyląduje w szafce to postanowił zakończyć swą prace na zawsze szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 A mi przed chwilą myszka padła :sad: Dobrze że miałem jakąś zapasową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 - segate 40GB > od tak sobie padl - ECS K7VTA333 > j.w - GB Radeon 9550 > przekręcilem ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Hmm .. ja któregoś pięknego dnia, z telefonem w ręce pochyliłem się nad otwartym kompem..zzwa koszuli wyleciały mi nieśmiertelniki, zachaczając lekko o kartę graficzną..po całym zdarzeniu nie właczyłem już systemu, a okazało się że padł Sound Blaster Live, który nawet nie był blisko grafy, bo na ostatnim PCI:| a Radeonik 3ma się dzielnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Gigabyte GA-7N400 Pro 2 - odeszłaś samotnie przy szumie wiatraków. Twoje ciało zabrał jakiś nekrofil z allegro... Seagate 200MB 2.5" - przepraszam za kremację 12V zamiast spodziewanych przez ciebie 5V CD-RW LiteOn - przeszczep mózgu (BIOS) nie udał się... Edytowane 26 Lutego 2006 przez piotrcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Fujitsu 8,4gb - 2000-2004 WD Caviar 80Gb - 2004-2004 Pare myszek A4techa, nie pamiętam dat. Optyczna, czarna Art- 2004-2006 Wentyl spire 80x80- 2005-2006 I najgorsze: :( Acorp 8VIA86P :( SuperMicro P6SBA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) ABIT BP6 + Celek 366@572Mhz, plytka zaczela swiecic i juz potem nic nie wstalo ;) MSI KT cos tam turbo (plytka z czerwonym laminatem na kt400) zwarcie przy wkladaniu do budy, na szczescie Durona oszczedzila ;) ABIT NF7, spalil sie slot dimm1 ale i tak ja sprzedalem po naprawie i nowego ABITKa kupilem ;) Jakis zasilacz no-name 300w Az jak sobie pomysle ile kasy na to poszlo kiedys brrrrrrrr aaaa i jeszcze dysk IBM 20 GB 7.200 rpm, padal u mnie jakies 6-8 razy i za kazdym razem wymieniali wiesniaki na ten sam model pomimo ze cala seria walnieta byla Edytowane 26 Lutego 2006 przez Kinslayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ja mam jakieś szczęście do sprzętu, narazie tylko: -zasiłka megabajt 300w (zresztą nie ma co się dziwić) -seagate 40gb (bardziej od dysku szkoda mi było 4 sezonów "six feet under") - cd-rw ricoh - cd-r Lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ECS K7S5A - z dnia na dzień.. poprostu nie wstała.. Maxtor 160 GB - porządnie sie zakopcił.. R.I.P :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 JA zajezdzilem na smierc moja myszke Media Techa kupiona w MAkro RIP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Segate 80GB 2003-2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 klawiatura Acer, miała 5 lat biedaczka. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 - hdd ibm 15gb - mobo gigabyte ga-7vax - mobo abit jakis tam - 2 x psu megabajt 300w / 350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Najpierw MOBO ASUS A7N8X Deluxe - trochę jej pomoglem, zdaję sie, że byłem sprawcą wykończenia kości BIOSu. Mobo raczej nie zmarła, ale już do mnie nie wróciła. A, że potrzebowałem na szybko innej kupiłem Asrock K7S8X. Nowa mobo na wstępie (przy pierwszym podłączeniu!) wykończyła prześwietnego CODEGENa 300 W - jego zwłoki gdzieś jeszcze mam na stanie. ASUS A7N8X Deluxe w prześwietnym Proline (Boże chroń Was od ich serwisu!) wymieniono mi od reki na cyt "inny sprawny egzemplarz" No powiedzmy. prawie sprawny, bo po wielu testach okazało się, że nie działa główne wyjście dźwięku - płyta zesłana została do serwisu Asusa, do mnie wróciła juz ta z podpisu. Następnie powoli zaczęła umierać Seagate Barracuda IV 60 Gb - umierała powoli (badblocks) tak, że uratowałem dane i skierowałem ją przez pośrednika do serwisu - być może doznała tam gdzieś reinkarnacji. A po niej wyeliminował się z kompa CD LG X 52. Najpierw jakiś dywersant wybuchnął w jej wnetrzu płytę z jakiejś gazety komputerowej. Zdaje się, że lekko uszkodziło to łożysko, bo hałasowało przy starcie, szczątki płyty dokladnie usunąłem i napęd działał jeszcze jakiś czas. Ostateczny wyrok wydał dopiero na siebie kiedy zaczęła zacinać się tacka przy wysuwaniu - zwłoki napędu też się jeszze gdzies po mieszkaniu walają. Na dokładkę kilka myszy i ze 2 klawiatury, więcej grzechów nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 R.I.P plyta glowna VIA AK2666 GFFX5200 4 myszki za 10 zl drukarka HP640 CDROM LG52x te czesci poswiecily sie aby dac zycie nowym (podpis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ja niedawno zjarałem kontroler obrotów Cooler Master ... miernikiem :lol: gdy mierzyłem jakie daje napięcia, niechcący zetkęły mi się 2 końcówki od miernika no i dymek poszedł :( i regulator też :( gdy dostałem 1szego kompa (duron 800/128mb ram/ mobo ze zint. grafą i dzwiękiem) to zjarałem procek ...... uruchomiłem go bez radiatora :lol: :lol: :lol: bo chciałem zobaczyć jak to działa, uruchomił się, doszło do POST'u no i dymek :lol: - miałem wtedy kompa chyba od dwóch tygodni i już majsterkowałem :P potem pięknie katowałem mobo ecs k7s5a (gumówka, palnik itp... :twisted: ), która działała jak jej się podobało - tutaj filmik do zassania :) hdd 170 MB poległ po tym jak winda wywalała mi na z nim bleuscreeny (poszedł pod młotek 5cio kilowy :twisted: ), potem jakiś cd-rom teac też odmawiał posłuszeństwa - śrubokręt w ręce - próba reanimacji zakończona niepowodzeniem - młotek :twisted: z kilku starych mobo na socket 7 powylutowywałem chipsety i zrobiłem sobie breloczki :) starą budą też sobie trochę porzucałem, powyginała się jak jasna cholera, niedawno poleciała na złom :) kilka zasiłek porozbierałem na części, o myszkach i klawiaturach nie wspomne. jeszcze trochę tego sprzętu było, ale już nie pamiętam dokładnie co, a to wszystko z moim 4letnim stażem (4 lata temu dostałem 1szego kompa :) ) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) seagate 40 gb przez tydz. troche poharczał puzniej nie było co w srodku zbierac ze 4x mych od a4tech Edytowane 28 Lutego 2006 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Spalone w serwisie przez "fachowców" w czasie zakładania nagrywarki :mur: : - nVidia Riva TNT2 32 mb - wentylatorek na procka I "samo przez się": - HP deskjet 640c niech spoczywają w pokoju :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Cologen 300W Cologen 200W HP 610c EscP4VXASD2+ 1mysz i BOSCH 909(GSM) Niech spoczywaja w pokoju !!! Szczególnie 909(moj 1 fon) :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Apdejt; Do: - hdd ibm 15gb - mobo gigabyte ga-7vax - mobo abit jakis tam - 2 x psu megabajt 300w / 350w ...wczoraj doszedl: - monitor Samsung SyncMaster 753DF 17"...po 5 latach wspolnego przezywania smutkow, radosci, upadkow i wzlotow.. poprostu odmowil posluszenstwa :( Powodzenia po tamtej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Ja wpiszę ASUSA P4PE któremu padł bios, a mi się nie chce respiratora szukać :D Aha, i jeszcze Samsunga 8.4GB x2. Edytowane 21 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jakas myszka A4techa poszla w odstawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 - zasilacze: NO NAME 300W i 420W, Codegen 400W - AthlonXP 2000+ (radiator sie odpiął i proc poszedł z dymem) - płyta Shuttle AK32A - kilka myszek - HDD Szajsung 60 GB, 5400 rpm wiecej trupów nie pamiętam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 256mb sdr ramu poszło sie ... pewnego dnia wracam ze szkoły i widze małego kuzyna (to było 6 lat temu, on miał wtedy 4lata) jak trzyma w rekach 2 połówki 1 kostki ramu;/ GF2MX 400 32MB, pewnego razu zaczeła sypać artami, a że było to rok temu a karta juz dość leciwa była nie chciało mi sie jej reanimować wiec poszła do pieca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 - Zasiłka Q-tec 350W(nie zabrała nic) ;) - Mysz Logitech PS/2 - Dysk Maxtor ok 4GB - Nagrywarka DVD Szajsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 R.I.P - Mobo: DFI - nie pamietam modelu, - Procek: Celeron 1.2, - Grafa: GF4 mx440 - poczciwy stary geforce :> :P. Tyle denatow :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Hehe, to ja się pochwale: AOpen AX6BC Jakis PCPartner na Via Apollo Pro s370 No i teraz najlepsze: Gainward GF3ti 200 ti/450 Następny Gainward GF3ti 200 ti/450 Jeszcze jeden Gainward GF3ti 200 ti/450 Dfi nF2 Infinity Drugie DFI nF2 Infinity Gainward GF4 ti 4200 ultra/650 (dostałem w zamian za gf3 :P ) Drugi Gainward GF4 ti 4200 ultra/650 DFI nF4X Infinity Co najleepsze nie straciłem na tym nic poza czasem :P Edit: Pare rzeczy mi sie przypomniało :P Jakiś modem zoltrixa Dysk WD Caviar 20GB CD'ek ASUS 36x CD'ek ASUS 40x Edytowane 22 Lipca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...