Gość MaRuH Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Dać ci jeszcze jedną Gainward GF3ti 200 do reki ? kumpel ma :-P hehe seria GF3 pewnie cię nienawidzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Ale ja ją bardzo lubiłem :P Nawet 12,8k w 3dmarku01 pocisnalem, nie wiem czy ktos w Polsce pokazal na tej grafie wiecej ;) (ja bym powiedział raczej że głównie chipy nVidii mnie nie lubią :lol: ) (BTW. te ti200 to super karta, bardzo ją lubiłem, w sumie jakbym miał za co to bym jeszce kupił i się pobawił, nawet mobo z agp bym wykombinował... mysle ze teraz na luzie by 13k padło jak nie 13,5k, nie chce mi ktoś zasponsorować grafy? :D) Edytowane 21 Lipca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wczoraj odszedl moj stary poczciwy zasilacz 150W. Przez kilka lat zdazylismy sie poznac na wylot; wiedzielismy o sobie wszystko. Nie przeszkadzal mi juz nawet jego glosny wyjacy wentylator. Teraz go nie ma. I juz nie wroci... Niech spoczywa w pokoju*. :sad: *(a konkretnie gdzies w polce moze sie kiedys na cos przyda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Odkąd tu ostatnio pisałem, trochę sie tego zebrało: Codeshit 200W AT - był do niego podłączony multikonektor do wiatraków, taki bez osłonek, zwarł o bude, jak pieprzło, to aż mnie przytkało Fortron FSP250-60GTA (MDN) - mnie nie było, ale podobno zahuczał i padł, niestety już po gwarancji z Allegro Celeron Northwood 2 GHz (no IHS :D) - mod na większe napięcie lakierem do łączenia ścieżek na szybach samochodowych czy czymś w tym stylu, coś się zwarło i zdechł P4 Northwood 2.6 - przy zdejmowaniu IHSa zmasakrowałem nóżki i chyba ukruszyłem rdzeń GeForce 2 Ti - chyba coś na laminacie rozwaliłem, bo karta b.krzaczyła Leadtek GeForce 3 Ti 500 - po włożeniu do budy poszła 'iskierka' i karta zdechła, a taka była fajna (11k na stocku na moim A64) Codziennie niestety musze coś zepsuć, wczoraj np. rozwaliłem słonecznika, debil jakiś jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) W przeciagu 2 miesiecy rozwlailem: 1. Gigabyte Radoen 9600pro Chyba za duzo kombinacji z timingami 2. Gigabyte Radeon 9600pro-ultra (dostalem za poprzedniego Radzia. po zmianie pasty na Srebrnego Titana zdechl........... 3. DFI Infinity mialem ja 2 dni padla po zmianie biosu po restarcie nie wstala................ 4. Kolejna DFI INFINITY :( padla szybciutko................ehhhhhhhhh 5. Aparat Fuji S5500 (spalone USB) nie wrocil z gwarancji zwrot kasy, zamiana na s5600 :> Uczcijmy straty minuta ciszy............. EDIT dolozone 2 punkty listy strat.... Edytowane 30 Lipca 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ostatnio, podczas testów, poszło pare sztuk (koło 10) Codeshitów, Modecomów (Feel) i Mustangów... Najpoważniejszym elementem jaki "odszedł w niepamięć", był nowiutki Venice, prosto z AMD... płytka zrobiła zwarcie i papa Athlonku... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 CDek LG 40x myszka A4 techa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 CDek LG 40x myszka A4 techa ;) Mało się starasz widze... nie wiesz o tym że im więcej sprzetu zabiłeś tym jesteś bardziej pr0? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mało się starasz widze... nie wiesz o tym że im więcej sprzetu zabiłeś tym jesteś bardziej pr0?Obiecuję poprawę! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Riva TnT2 Impet 300w WD 100Gb Cd-rw lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zapomniałem. WD Caviar 6GB w śpiączce, myślę, że się nie obudzi. Można zakopać na żywca. RiP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Rip: - Megaszajs 350W - Feel od Logica 350W - 2 mychy A4 Techa, jakieś shity - Dvd Rom Liteon 16/48 Edytowane 25 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) WD 10Gb - buda dostała z Chucka Norrisa i hhd zdechl :wink: Megaszaj 350W - zmiana z 220 na 110 (chyba) spowodował mała explozje :) Cd Rom 48x Creative - zlamalem tacke ... Cd Rom Lg 32x - nie czytał płyt wiec zapoznałem go ze ścianą MoBo Ecs - coś się zjarało ale to już nie moja wina Duron 1300 - zgniotłem mu jądra :D i mam fajny breloczek KT266 Msi - RiP Edytowane 25 Lipca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Dziś wywaliłem CD Rom Asusa 48x (płyta z grą postal2 w nim się rozleciała na kawałki) ;) Edytowane 25 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 athlon xp palomino 1700+ 2x dysk 120gb seagate 7200 ata100 plyta ecs pod kt400 (juz nie pamietam modelu) cd rom x48 LG ( ladnie polamal plytke ) samsung cd rom x40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) P4 Northwood 2.6 - przy zdejmowaniu IHSa zmasakrowałem nóżki i chyba ukruszyłem rdzeńDziś ten P4 odżył, za sprawą mojego znajomego, który wyprostował mu nóżki Leci StressPrime, bez IHSa na BOXie (źle dociska) z silikonem Zalmana - 52 stopnie po 40 minutach Szkoda tylko, że odeszła mi płyta do tego procka, nagle zaczęła artami sypać wbudowana grafa i dead* *=Mowa o ASRocku P4i45GL, teraz proca testuje na Asusie P4B533 :) A i jeszcze dorzucę tu Windowsa XP którego miałem długo czasu, wszystko było idealnie zrobione i wogóle, a z godzinę temu zdechł, dlaczego? :cry: Edytowane 29 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Odszedł GF2 MX400... Rest in peace :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Niestety z żalem was powiadamiam że spalił sie wiatrak od codegena o nazwie Tricod Science :cry: :lol2: Uczcijmy jego pamięc minutą ciszy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Dorzucam jeszcze mojego Venice'a 3000 z krzywą czapą, który poległ przy jej zdejmowaniu Robił 2.41 GHz przy 1.45v stabilne a 2.71 1.55 do benchmarków (niestety przy 60 w stresie) #$%@! mać, dlaczego? :cry: Nigdy więcej już nie będe robił takich 'masońskich, szatańskich*' operacji *Tak by stwierdził moher :P A w jaki sposób umarł?? Ja narazie nic na cmentarzysko nie wrzucam ;)Hmm, nie wiem, ale chyba przy pomocy żyletki i głupiego użytkownika :) Edytowane 30 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 I kolejny odstrzelony - dysk Maxtora - 40GB. Odszedł w ciszy i spokoju ;) Te testy zaczynają zbierać za dużo ofiar... ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dorzucam jeszcze mojego Venice'a 3000 z krzywą czapą, który poległ przy jej zdejmowaniu Robił 2.41 GHz przy 1.45v stabilne a 2.71 1.55 do benchmarków (niestety przy 60 w stresie) #$%@! mać, dlaczego? :cry: Nigdy więcej już nie będe robił takich 'masońskich, szatańskich*' operacji *Tak by stwierdził moher :P A w jaki sposób umarł?? Ja narazie nic na cmentarzysko nie wrzucam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 R.I.P. - Zasilacz 230V (nic ze sobą nie zabrał) - 3 klawiatury ( 2x Tracer, 1x Chicony) - 1 myszka A4Tech (kulkowa) Z tego co pamiętam to wszystko..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) -dwa razy athlon 2000+, raz przez przypadek odpalilem kompa bez radiatora na procu (po piwach ;)) -mercury kobkt266a po zwarciu na molexie -klawiatura zlamana na pol podczas grania w csa/fife (juz nie pamietam) Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Epox 8KRAI (Po updacie, padł bios. Na szczęście w taki sposób, że uznano gwarancję.) Epox 8KRAI (Czytałem, że FSB=215MHz, to max dla tej płyty, ale stwierdziłem, że 220, to nieduże przekroczenie normy. Mój błąd. ;-) Płyta wymieniona na gwarancji. ) Gigabyte K8NS (Płyta mojego kolegi. Padła sama od siebie, kiedy testowałem swój nowy nabytek. - hynixy d43. ) Seagate 8,4 GB (Zaczął trykać i padł) WD 80GB SATA (w momencie zakupu już działał źle. Potem było tylko gorzej. ) WD80GB ATA (Padł, gdy podłączyłem go do kieszeni kumpla, która z niewiadomych powodów przestała działać, po czym przeleżała w szafce 2 lata. Po podłączeniu pssst, siwy dym i smród palonej elektroniki. ) WD80GB ATA (J.W.) CDRW Liteon (Najpierw przestał nagrywać, potem miał kłopoty z odtwarzaniem, potem padł całkowicie. ok. 5 myszek A4Tech (od trzeciej wzwyż każda, która padła była dobijana na ścianie. Taka tradycja. ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dorzuce Asusa P5P800SE wytrzymal u mnie 3 miesiace , poszly mosfety . Wczesniej spalil sie transformator w mojej IIyamie Vision Master 454 ( nawet ladnie eksplozja wygladala ) , niewiem czy sie liczy bo po wymianie moniak dziala 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Dysk Seagate 340mb (mial dolutowane gniazdo zasilania bo z orginalnego wypadl mi jeden pin...) - kiedys sie kabelki skrzyzowaly i ....dymek. zasilacz Codegen zabral ze soba: -dysk Seagate 60gb -plyte Asrock k7s8x 256mb DDR his radek9550 jak se cos przypomne wiecej to dam znac. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To i ja się pochwalę :D WD caviar 160gb GF2 MX400 FEEL 300W zabrał mobo GA-7VAXFS <_< mobo jetway p4xfb 'narazie' tylko tyle ;) oczywiście nie licząc myszek i klawiatur;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A ja czuje że mój dysk jest na wykończeniu... 22 bady ale jadę dalej, potem się zobaczy, a tak to mi kiedyś myszka siadła [; :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Moje 'ofiary': - Zasilacz no-name 300W - Dyski twarde 80 i 120 ... MB - cdrom - 2 razy zestaw głośników creative ;] - procek intela coś ok. 233mhz razem z płytą główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ostatnio: ECS K7S5A 4X Grafika na PCI Poszły się kochać pod ciekłym azotem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...