Jabar83 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja tydzień temu pożegnałem się z Seagate Barracuda 20 GB model to ST320414. Zdaję się ,że padła elektonika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 hoho :D u mnie tez troszke tego poszlo [: jakas plyta nie wiem co to bylo ECS K7VZA riva tnt2 m64 riva vanta LT gf 4 mx440se - razem z telewizorem... nie wiem jak to sie stalo ale zrobilo psssst ;d i po karcie i TV :) zasilacz 300w noname myszka a4tech 2 przyciski kulkowa ;) klawiatura ctx celeron 433 samsung 8,4 GB WD 200 - 20GB cd rom CTX cd rom samsung nagrywarka dvd LG 4163B (jakos tak szedl model) AC 97 zintegrowana xD monitor KFC 15" [: jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze [: troszke tego sie przewinelo juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 [...] WD 200 - 20GB [...] A co ci w nim padło? Nie została ci może przypadkiem sprawna elektronika gdzieś? (bo mi by się przydała) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Do któregoś dawnego postu dopisuję IBM 40GB ps. Fajnie talerze się rozpryskują w otwartym dysku rzuconym o ścianę sąsiedniej budowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @hary86 w sumie to ten dysk jeszcze odpala :D ale znikaja partycje czasem sie wylacza, pozniej nagle sie wlacza i wyskakuja rozne buraki :] jakis jest dziwny :D moze chce sie wyszalec na starosc :] lezy w lozku nie ruszam [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) To ja pożegnam ABITA AI7 który na dniach leci na gwarę po rocznym przeleżeniu na półce(wcześniej nie mogłem gwary znaleźć:P)...No i jest jeszcze FX5200 Ultimate...miał chłopak predyspozycje...przestraszył sie nadchodzącego Vmoda i umarł od tak :( Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Umarlaki wstaja z gobu :P Epox 9NDA3+ i sieciowka realteka = burza i koniec ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Flopp - dzialal dobrze az nagle przestal :D Nagrywarka DVD firmy Lite-On i przyjaciele jest na wykonczeniu, nie nagrywa juz plyt DVD, pojawia sie error zwiazany z zla kalibracja czegostam. Glosniki J-S(jacuś i spolka) tez juz niedomagaja, wejscie od suba znowu jest poluzowane przez co gdy poruszam kablem sub trzeszczy, na dodatek pokratlo od regulacji basu tez cos swiruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Hmm co tam bylo :P Pentium 60MHz Jakas plyta pod niego AXP 1700+, AXP 2400+. 256mb ram no name Codegen 300w :lol: I gdzies jakis Celeron, zrobilem z niego breloczek ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zestaw glosnikow 5.1 manty - poszedł wzmacniacz + cos tam (swego czasu dalem za ten shit 400 zl :mur: ) athlon 900 Mhz - do dziś nie wiem co mu się stało ;] jakas mobo matsonica naped cd jakis no name codeshit 2xx W (nie pamietam) codeshit 300 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 1x flop 1x cdrom lg 1x gf2mx 1x uwf. lexmark :D 1x seagate 20giga xx klawiatur :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Samsung 40 GB - nie wytrzymał przepięcia na +12V ECS K7VTA3 - jakoś tak sobie padła, ale po ponad 4 latach Asus A7V880 - nie wytrzymała chwilowego nacisku śrubokręta Gigabyte K8NS - sie spaliła sie :) Tagan 330-U01 - tak sobie wybuchł bez powodu Codegen 300W - z nim to nawet nie wiem co się stało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Soltek SL-75FRN2 - urąbany kondensator przy montowaniu kieszeni na dysk, po wymianie dziala do dziś Logitech X-230 - zaczęły trzeszczeć, przerywać i wyłączać się, poszły na gwarę. Edytowane 27 Lipca 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) GF 4 mx 440 - Niewiem dlaczego Savage 4 16MB - Sypała artami i odpadła (!) jedna z kości pamięci... GF 2 MX 400 - Chwilowa zamiana z GF 4... Riva TNT2- Początek palonych graf na starej płycie 4x ECS RX480-A - Żaden nie padł z mojej winy. Wszystke same. Na jednej wogóle nie odpalał, Na innych port pcie padł na jednej problem z kontrolerem IDE, na ostatniej walnięta dźwiękówka ASUS A7V8X-X - Chciało mi się zabawić w mody i przesadziłem Sound blaster jakiś niewiem - dostał młotkiem po tym jak muzyki nie odtwarzał. Asrock jakiś na s.A - nie pamiętam nazwy, pamiętam że szit niesamowity Creative CD X16 - połamało płytę i zniszczyło napęd zasilacze: 3xCodegen 350W, 1x Rubikon 300W, 1x Deer - to wszystko zostało użyte nie w moich komputerach lecz przez moje ręce. Maxtor 30GB - Bad sectory nie dawały żyć zapomniałbym 2x Celeron 433 Mhz - Jeden to breloczek Celeron 633 Mhz - niewiem co się z nim stało, odmówił posłuszeństwa 256 mb RAM goodram Edytowane 28 Lipca 2007 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 ECS K7VTA3 nieudana zmiana biosu 2x noname zasilacze LG CDRW - płyta eksplodowała DFI Lanparty - kondziołek od ramu puknięty i naderwany WD 80GB elektronika dotknięta paluchem podczas pracy dysku - zgon So far so good :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) pentium 2 350- rdzen się pokruszył 2X Asus P5P800SE- sekcje zasilania gigabyte k8ns- bios GD 512 - powiedziała dośc przy 3.3v r9600- 20h grania w NFSU2 na max zegarach 3x 160GB segate barracuda ata 133- zbieg okoliczności :lol: codegen 300w- celeron go zajechał fortron 350w mda(czy cos takiego)- hm...podczas remontu się zakużył i zmarł pare klawiatur i myszek B) Edytowane 29 Lipca 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Też coś pogrzebie na cmentarzu: - zasilacz NoName 300W (spłonął po podłączeniu nagrywarki) - zasilacz NoName 420W (wybuchły kondensatory po podłączeniu R9800 PRO) - zasilacz CODEGEN (nazwa mówi sama za siebie) - Athlon XP 2000+ (odpadł radiator i sie proc spalił) - MOBO od Shuttle (zaczęła sie zawieszać, poszła na Allegro za 60 zł) - Monitor ACTINA 17" (obraz zaczął migotać) - HDD Samsung 60 GB (bady, kumpel go kupił ode mnie za 50 zł) - CDROM 40x (nie czyta 9 na 10 płytek) - nagrywarka Philips (już nie nagrywa, ale dalej czyta płytki) - klawiatura za 15 zł z TESCO (działała 3 lata) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A więc: - 2 myszy (A4 Techa i Media-Techa) - nie wiem co się dokładnie stało - stary cooler NoName - brzęczałstrasznie - napęd DVD - na rzecz nagrywarki I to chyba wszystko. Niedługo kilka rzeczy mam zamiar wymienić (procek, grafa, cooler...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) -Zasiłka Codegen (burza) -Karta graficzna ATI Rage 128 PRO jest na wykończeniu SPOCZYWAJCIE W POKOJU... Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 -Geforce 2 32mb- kilka lat temu -Nagrywarka DVD Samsung - zasiłka No name 350W- jakies spiecie, na szczescie nic nie zabrala i dzisiaj u kumpla ubiłem nastepnego no name 350W B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 noname 230W i dwa razy xD karta graficzna apollo media 2 8mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) A mi sie spaliła tylko dawno temu via kt 266 ( sama z sie albo od temperatury nie wiem ) za to kumpel jak czegoś nie popsuje to chory jest - ostatnio mu sie w 512 ramie piny odlepiły :blink: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_han1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja pochowałem: GeForce 3 Titanium (spaliła się ) Nagrywarka Cd Samsung Napęd Cd Samsung (płyta rozleciała sie podczas pracy) Zasilacz Megbajt 350 W (megabajt produkuje zasiłki tarcera, nie wytrzymał burzy) Klawka no name Myszka media-tech (świetna ale zepsuła sie rolka i przyciski boczne) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez mr_han1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Kiedyś padł mi zasilacz Noname 200w :D [*][*] :D Tzn. Padał bo komp zaczął się już sam wyłączać. JA go dobiłem - wyjąłem wiatrak i wyrzuciłem do śmieci. :lol: Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 1. Zasilka no-name 300w - poszła z dymem po podpięciu nowych bebechów 2. Klawa Tracer bezprzewodowa - zalana kubkiem gorącej herbaty, padło kilka klawiszy, po moim czyszczeniu zdechła całkowicie:D 3. Nagrywarka CD MSI - coś ja muliło i ją potraktowałem piąchą, padła na następny dzień:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 wczoraj płyta główna Asus A8N32-SLI Delux :) najdroższa z serii a mimo to całe inowacyjne 8-mio fazowe zasilanie jej było poprostu nietrafione :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Z tych co mi w pamieci zostaly :-| A8N-SLI 32 Delux + X2 3800 - nawet do konca instalki systemu nie dodzialalo 2 x Asus P5WD2 - dwie w ciagu jednego dnia Asus P5B Dlx - 3V na DDR2 i poszla sekcja zasilania ramu Crucial Ballistix 667MHz 521MB - sciaganie radiatorow na zimno D975XBX Bad Axe - bench z HD2900XT - zrobiony byly rekord na 1 x GPU w 2k5 i umarla Asus P5W DH - ot tak jakos GF8800 Ultra - [ciach!]a rekordy na single GPU w PL porobilem i odpadla, dlatego mi jej szkoda Asus Commando, X1800GTO, Tagan 580W, BQ 530W - wsio razem mobo wykonczyla, na koncu sama padla. Kilkanascie mniejszych i tanszych gratow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 -Biurko komputerowe z REALA i klawiatura e5 - po kolejnym łebszocie w cs :P -Procomp 400w- za duzo wnetrzosci -X-power 350w- troszke przesadzilem xD -Tagan 480w- przy o wiele za slabej konfiguracji z niewiadomych przyczyn padl - Komputer: celeron 500mhz, 64sdr, 10gb, riva tnt2 32mb, cd-rw 48/24/48, cd-rom 48x- przez zasilacz no name 200w - mysz bezprzewodowa no name znalazla sie na scianie po dedzie w tibi :P -mysz przewdodowa e5, logitech i inne- uderzenie z calej sily o biurko- BO ODSKAKIWAL KURSOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Pentium 4 2.8 GHz Socket 478 czy coś w ten deseń. Zmarł w śmieciarce, przez to, że moja mam uznała, że pozostałości po starym komputerze można wyrzucić do śmieci. [*] 2 x Wentylator 120mm które zatrzymałem palcem... Ale już się później nie chciały kręcić. :( [*] Wentylator 80mm, miałem go w plecaku, aby zanieść koledze. Odruchowo rzuciłem plecak na podłogę (miazga) [*] Tania myszka Memorexa. Grałem w ET, dostałem heada bo odczułem akceleracje wsteczną, chwyciłem za kabel i wyrwałem go z myszki ^^. [*] No-name buda. Zawiesił mi się komputer stary(przegrzanie płyty) Dostała sztukę we front panel, plastik przebity na wylot, ręka moja się zatrzymała na aluminiowej konstrukcji koszyka na dyski ^^. Nie zapalę za niej świeczki bo była fe, niech jej wysypisko będzie lekkie. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 w tamtym tygodniu sempron 2300+ i abit nf7 -z przegrzania proca <_< najgorsze że wszystkich wyników nie zrobiłem na hwbota :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...