KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Cmentarzysko, czyli miejsce pamięci wszystkich "nieżywych" części komputerowych.... Ja pochowam w tym miejscu mój stary dysk Seagate 213 MB, starusieńką kartę muzyczną Opti, CD - ROM Btc 8x oraz mobo Abita KT7A, która umarła przez przypadkowe odchlastanie takiego małego pieprznika (rezystora) podczas testowania pierwszego niedopracowanego zaczepu do bloku wodnego. Rest in peace :cry: Napiszcie co wam kiedyś padło, aby nasze wysłuzone sprzęty nie poszły w niepamięć i znalzły godne miejsce pochówku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Może tak przykleją ten topic. Ja wpiszę mój stary config: Vip TXM 10/8 , Intel i8088 4.77Mhz :cry: . I pare części:Archive corp SC400S SCSI-1 Niech spoczywają w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ano Głośniki mmedia . jakieś tam .. ze starości :) wyceniłbym je (gdyby działały ) na 5,- :) szczęście to jedyna strata z kompa EVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja rowniez wnosze o przyklejenie tego topika - bedziemy sie wyrozniac na innych forach nie ma chyba takiego miejsca :) A wiec ja pochowalem: dysk IBM 20BG 7200RPM - pewnego dnia poprostu sie zapyrkal i tak juz mu zostalo - w biosie nie widac go juz wiec R.I.P pare klawiatur tez pochowalem - duzo ich bylo nie pamietam juz nawet ile dokladnie pare myszy ostatnio zasilacz 350W od MEGABAJTA - hehe pochodzil ledwie co pare godz w kompie i zasmierdzialo troche i komp sie wylaczyl ( na szczescie nic oprocz zasilki nie padlo) cd-rom samsung po pol roku pracy tez posluszenstwa odmowil :( hehe jak se wiecej przypomne to dopisze RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja pochowałem ostatnio nagrywarke LG CED8083 podczas wgrywania biosu. Później jeszcze odszedł mój Duronik 800MHz, którego ukryszyłem spiesząć się przy zakładaniu coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Kilkadziesiat flopow i kompaktow, mysz, Wentylatory 80 (2 szt) i 35mm z Rivy. 3 pary sluchawek. Dawno temu 4 joysticki, 3 zasilacze. W sumie drobiazgi, ale niech im smietnik lekkim bedzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja pochowalem myszke a4 ze 3 lata temu teraz musze uzadzic pogrzeb zasilce 250noname i jeszcze mam w najblizszym czasie do pochowania mobo k7s5a od ecs-hita troche ja reanimowalem nawet franca daje znaki zycia ale zastanawiam sie czy jej nie dobić i oto ecshit niczym frankenstein powrociła do zywych (koszt naprawy wlaczenie lutownicy na 30 min + 2 diody za 50groszy od sztuki :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Soun blaster live , Cd LGx52, 2 x DDr 256, hdd caviar 1,2 G ,7 myszek :cry: :cry: Rest in peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 pochowam tutaj moje 3 procki : durona 700 - umarl zgnieciony przez Dragon Orba :( , 1600+ AGOIA - umarl bo zupa byla za slona , 1700+ JIUGB0251 - biegal na 2,3GHz @2,2V , ale nieszczesny wypadek z blokiem mialem pochowam tutaj tez mojego EPOXA 8RDA , ktory zmarl z niewiadomych mi przyczyn doloze jeszcze20 LED'ow s. jasnych ktore poszly mi sie jebac jak zapomnialem rezystorow dac ..... ehhhhhhh tyle kasy poszlo na ten sprzet ze az glowa boli aha !! niedlugo bedzie tutaj jeszcze moj GF3ti , bo w tygodniu robie VModa i nie wiem czy wytrzyma to , ale juz wyciaga 11K w 3dMarku :lol: zyczcie mu szczescia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Plyta k7vza ecs'a Zasilacz 235w Codegen :) (odszedl z wielkim smrodem....) Cr dom Ctx 36x Monitor Ctx 15" Mysz a4tech 3d Klawaitura Mediatech 3 wentylatory Sunon 4 spalone płytki cdr Rest in peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Athlon 1500+ Zasilacz Codegen 200watt Monitor Bridge 15 2xcd rom nie pamietam jakie Mysz A4tech Około 20 płytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja mam skromny dorobek pochowałem tylko maja nagrywarke Liteon 48X12X48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 procek 133 plyta pod niego VIA pare hdd fdd tez kilka duza ilosc joyow (c64 rulezzzzz) c64 commodore pc 20-III (commodor z hdd 20mb + dos ;)) 2x klawiaturka RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja pochowałem ostatnio nagrywarke LG CED8083 podczas wgrywania biosu. Później jeszcze odszedł mój Duronik 800MHz, którego ukryszyłem spiesząć się przy zakładaniu coolera.Czytajac kolejne posty przypomnial mi się mój monitor 15 calowy, który poszedł z dymem, musiałem pozniej przez kilka godzin wietrzyc pokoj bo tak jechało:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 - CDrom Mitsumi 6x - Mychy A4tech i Logitech - Klawiatura BTC - Epson Stylus Color 200 (to może sie jeszcze odratuje :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 -Cd rom LGx40 -Cd rom LGx40 :lol: -Duron 1300MHz -Duron 900MHz -GeForce 2MX 200 32MB, ktorego wlasnie przyczepilem do monitora :wink: . -Glosniki noname -Pare joy'ow na amidze :lol: Niech spoczywaja w pokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 - 2 Codegeny 300W, bo instalacja elektryczna w pokoju była żle założona :/ - cd-rom samsunga 24x - Quatrum 10GB - Seagate 800MG - Asus A7V8X, (ale na szczęście był na gwarancji i wymienili na nowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 WD 4,3 Gb mobo A-Trend modelu nie pamiętam :D Yamaha 4/4/32 2x zasilacz noname? 230W FDD :D no i nawet kieszonke na hdd :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A ja pozegnelem: Celeron 366 Asus P3B-F pod tego Celka Duron 1100 Spoczywajcie w spokoju :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Oj sporo tego było: - pcchips m726 (mobo) - pcchips m726t (mobo) - 2x celeron 300a - celeron II 800mhz :( - 32mb sdram (kiedy je kupowałem kosztowały ok. 200zł 8O) - zasilacz 200W AT - CD-ROM 40x LG - CD-ROM 2x (działał 6 lat :!:) - 2x stacja dyskietek - mnitor IBM G41 14cali - HDD Western Digital 850mb (bady go zjadły) - kieszonka HDD - Gravis Ultra Sound (taka stara dźwiękówka ala miała rewelacyjną jakość dzwięku) Z tego wszystkiego najbardziej szkoda mi celka 800mhz :cry: chodził na fsb: 133mhz a mógł nawet chodzić na fsb 150mhz 8O, i cd lg 40x był niedozdarcia czytał WSZYSTKO i służył mi bez żadnego ALE przez 3 lata i niestety gdy go niosłem to spadł mi na ziemie i niestey tego nieprzeżył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Hmm... CDx40 ASUSA, był naprawdę świetny, jeden flop Mitsumi i 3 joysticki od Atari :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Spalony AthlonXP 1.8+ 2 HDD seagate i samsung oba po 3,2GB FDD mojego kumpla :D Więcej grzechów nie pamiętam. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 flop mitsumi, hdd fujitsu 6,4, tone joystickow na amidze i c64, shuttle ak12 wiecej grzechow nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Fdd , klawiaturka i seagate 2 Gb ( a taka fajna dyskietka z niego była) RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 - Commodore 16 - coś się spaliło, ale bylem zamłody żeby wiedzieć co :) - Pegasus (może nie komp ;) ale w środku elektronika) Od kąd przerzuciłem sie na blaszaki (7 lat) to nie bylo źle ;) - 1xflopp - 1xDVD rom Pionner (z mojej winy) - 2kB na dysku fujtsu 13,6GB ale dysk dalej żyje :) - 1xzasilka nie wytrzymala zmniejszonych obrotów wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 No a ja uśmierciłem : płyte ECS K7S5A-L Zasilacz 300W -nawet nie pamietam jaki CD-ROM ATAPI 48x AMD DX2 80Mhz -zrobiłem sobie breloczek kilka wentylatorów wczoraj -zasilacz AT kiedyś kilka dżojsticków telefon Motorola M3588 -właściwie to ją tylko dobiłem i wiele śmieci elektronicznych........ :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A, zapomniałem o fajnym multimetrze Metex za 250zł .Podłaczyłem go pod 220V na omomierzu po czym miernik podskoczył na wysokość 1metra , zaczoł wydobywać się z niego dymek , a później już tylko piszczał i tyle z niego miałem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Dużo tego nie było, ale: - AMD K6 II 400 Mhz - CD-ROM LG 48x spoczywają w pokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Napęd dyskietek 1,44 Teac CD-Rom CTX 40x (na te czasu to był wymiatacz) chlip... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja mam tylko t-birda 1GHz na szyji :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...