dr34m3r Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 gigabyte 7vrxp, pioneer dvd rom, floppy, amd athlon xp 2100+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja kiedys zamordowalem mysze i wentyla 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 UUU u mnie to dużo dużo poszło... 1. Spalona stacja dyskietek 2. Za nową grafe oddałam starą GeFoece2 mx400 (firmówka) 3. Nawet obudowa poszła.... 4. Jak obudowa to i zasilacz... 5. Klawiaturka i myszka... ...no chyba tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja pochowałem 2 X Athlon 1800+ (0.18um) Duron 1200 Megabait 350W Codegen 300W i jakis 250W Jeszcze coś pochowałem ale juz niepamiętam co to było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 u mnie jakos malo albo mie pamiec zawodzi :P ale pamietam durnia 1ghz ... ukruszony i dzialal potem zdjolem jeszcze raz radiator i juz nie wstal :| teraz radek 9000 no pro .. wyrwalem jej serce troche mi szkoda ale bedzie nowa glosniki creativa fps 1000 nie wiem jak to sie stalo ale sie w kolko powtarazalo az mi kase oddali : a no i stary komp ale nie pamietam parametrow cos kolo 40mhz wiec nie bede pisal R.I.P jak sobie cos przypomne to dam znac ...albo cos znowu zepsuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mi tylko zasilacz kingstar 235W -spałił sie(myslałem ze był do [gluteus maximus] a to mi płyta zanizła pomiar) Myszka (najtansza A4techa) zapadła mi na dziwną chorobe i skakała po pulpicie jak głupia. jeszcza zyje w szafce ale co jej z takiego życia... I rozebrałm jeszcze dysk 40mega bo chciałem zobaczyć co jest w srodku:) taka sekcja poprostu... reszta złomu nie chce sie spalić i musze na nim siedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A mi tydzień temu monitor (Daewoo - 4 lataciągnął) poszedł się kochać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1700+ @ 2,3 GHZ @ 2,1V poszedl do piachu = sluzy jako breloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hdd Caviar 2,1 Gb - żył 3 lata Monitor Daewoo 15' - 4 lata i jakas stara płyta Abita- brak napięcia w bankach pamięci - żyła 0,5 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 -AMD Athlon 1200 (zginal podczas zakladanie coolerka) -ASUS a7m266 -Zasilacz 300W -Leadtek GeForce2 Pro -FDD Niech spoczywaja w spokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A mi poszly takie sprzety: - 3 myszki (niepamietam jakie - byly napewno z a4, mediatech itp.) - Stara płyta główna (jeszcze AT...) - Zasilacz do ww. plyty - Obudowa (wymiana na ATX) - Karta dzwiekowa SBAWE32 ISA (dostalem ja za 2zł i nie chciala mi dzialac wiec zlamalem ja na glowie sprzedawcy :twisted:) - Stare głośniczki z Maxxtora (jakies malutkie, jak se kupilem nowe to tamte sprzedalem jakiemus frajerowi za 40zł :lol:) - Stara karta grafiki (SiS 6326 6mb AGP - spadła z półki podczas czyszczenia z kurzu... smierc na korzysc nowego GF :twisted:) - W cholery albo i wiecej starych spalonych coolerow na proc I to tyle... Zobaczymy co dalej... R. I. P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 quantum 0.5GB gryzon a4tech seagate u5 60GB 6 joy'ow tv philips 14" ;) zasilacz 200W so far......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 oto moja lista pochowanych z 3 witraki na p166 3 floopy 1 myche i bonusy których nie pochowałem ale ich uzywanie = test na cierpliwosc : klawisz cd-rom 24 Amen ! - niech odpoczywają w spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 UPDATE: dzisiaj zabilem flopa (no moze zrobilem z niego roslinke:D ) , wyrwalem mu gniazdo zasilajace przez przypadek... 8O nie ma to jak wlasna wpadka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To i ja sie pochwale "trofeami" :) * multum joystickow za czasow Atari i Amigi * kilka FDD * obudowa (nieudane proby modowania :P ) * HDD IBM 10GB (wytrzymal prawie pol roku) * HDD IBM 46GB (slawny Deathstar) * MoBo Abit KT7 * Prawie zajechalem GF'a 256 DDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 CDRW LG 16x10x48 ;( CD LG x52 :cry: :cry: :cry: teraz musze sie meczyc z jakims zlomowatym CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 2 lata temu odszedł z tego świata dysk staruszek - seagate 1.2 GB Miesiąc temu zasilacz NN 400W zabił Epoxa 8RDA i sam popełnił samobójstwo wywalając bezpieczniki w domu - buehehehehe... jak to brzmi :lol: Świeć Panie nad ich duszami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ja juz troszke zepsulem w zyciu - za niemale pieniadze zreszta :( 1) dawno temu zakupilem na gieldzie za 400zl plyte FIC-VA503+ - padla przy O/C - ale bardzo malym - wiec jakas wada - sprzedawca przyjal do reklamacji i zniknal :( 2) K6-2 400 skruszylem jadro bo mialem zdjety cold plate i zdusilem je blokiem wodnym 3) SB Live! - na skutek zamoczenia woda, ktora wyciekla z bloku na grafie - obejma "wciela sie" w waz... 4) nowiutki TB 1700+ na skutek zastosowania starego cooper shim'a - to niech bedzie dla wszystkich przestroga - stary CS jest za gruby na 0.13u. 5) zasilacz HuntKey 300W a wczesniej CodeGen 300W - oba spalily - na szczescie nic oprocz zasilacza nie uleglo uszkodzeniu 6) dwie klawiatury - jedna rozwalilem o sciane, w drugiej nie dzialal klawisz i dostala z mlotka 7) 2 CD-ROM'y 8) 3 FDD 9) 6 lat temu HDD Seagate 540MB+ wszystkie dane :( jak widzicie troche tego bylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Wlasnie zostal zamordowany moj Duron 850MHz :lol: poprzez cios mlotkiem w srodek glowy...teraz spoczywa jako avatar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja na szczescie nie zabilem za duzo (i niech tak zostanie): Myszka (wytrzymala prawie 3 lata) I wlasciwie to wszystko :) Nie liczac setek joypadow z pegazusa pare(nascie) lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Wiec po kolei: -Flop Mitsumi -Riva TNT PRO 32 Mb :( (padla u kresu swoich mozliwosci :D) -Zasilacz 250 WATT (nie pamietam jaki) -2x sieciowki Planet -myszka -Samsung CDRW 12x10x32 -Toshiba 24x I to chyba wszystko :cry: R.I.P. Spoczywajcie w spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jednego pięknego dnia: - zasilacz 250W - riva tn2 m64 (działa jako vga 640x480 w 16 kolorach) - hdd ibm 30gb - hdd caviar 20gb - dvd-rom lg - coś chyba z płytą ecs k7vza oraz kilka szczurków :wink: , jedna klawiaturka, flop, 2 cd-rom'y (acer i .?.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A ja już pochowałem Athola T_Bird 1333, Zasilacz ATX (zjarałem chłopaka),FDD, obudowe atx (poleciała z mostu) i komure (zrzuconą z balkonu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 to teraz moja kolej: :lol: :lol: rip dla chyba 3 klawiatur rip dla cdromów chyba ze trzech (jakies 8x 32x i coś ....aaa 10x) rip dla mojego pierwszego hdd seagate1.2gb ..niestety to ja go zakatowałem podpinając go porsto z mrozu (temp miał kilka stopni) pochodził 10minuti odmówil wspołpracy:):) rip dla obudowy atx midi nofuckinname..którą pociąłem i zdemolowałem restecpa dla 2x zasiłek typu Megabajt i Codegen..które po prostu zajechałem (nie wydoliły) rip dla 128 pc2100ddrRam.......zagotował sie biedny rip także dla dwóch flopów (sony i coś) którym pourywałem piny na wyściu:) a jak o tym pisze to chyba z 5 kabli ide --z różnych przyczyn(ze dwa to pociąłem) no i standardowo niezliczona ilość myszy 8) Szacuneczek Ps.telefon SAgem , który zawiesił mi sie jak byłem wqrwiony!!! po czym rozwaliłem go o biurko..(stary był i za darmo) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 no nie moge: jeszcze doliczmy do tego w cholere płyt cdr..nawet nie wiem ile..ale kto by to liczył qrde strasznie dużo rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 spotykamy się w tym smutnym dniu by pożeganać mój dysk wyprodukowany przez totalnie ścierwiatą firmę western digital. zwał sie caviar wnr cośtam cośtam 20 GB. z jednej strony dysk był szmatłąwy jak mało który ale teraz muszę dać kasiorę na nowy a mogłem śmiecia sprzedać póki jeszcze chodził. będę go reanimował ale nigdy na system si już nie nada. może dokupię mechanikę do takiego dyku i moja elektronika jeszcze się przyda ? ma ktoś padnięty elektronicznie dysk caviara 20 GB ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 PENTIUM II 333 Umarl chyba z przetaktowania pewnego razu komp sie zawiesil i joz nie wstal :cry: a szkoda to byl bardzo dobry proc (biegal @500 mhz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 moj.... :cry: :cry: :cry: :cry: Pentiumik 120 :cry: , no i HDD 900mb :( cd rom8x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: dostalem to wszytsko na komunie 6 lat temu...ale juz jego czas minal kilka tyg temu :cry: Papa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 oto moja lista pochowanych z 3 witraki na p166 3 floopy 1 myche i bonusy których nie pochowałem ale ich uzywanie = test na cierpliwosc : klawisz cd-rom 24 Amen ! - niech odpoczywają w spokoju :) czas na kontynułacje :] wsumie to odprowadził to mój brat biorąc kompa na szczere pole na 3 dni na zlot sierra fun :lol: mobo ECS K7S5A Zasiłka 300 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Dureń 650 K7VZA TEAC 4x4x32 Seagate 40GB Skaner 4800 Zasiłka Live! Tuner TV z pilotem w/w zjarały się po przepięciu w sieci :( do tego ze starości: CD-Rom 8x 32x 52x chyba z 7 myszy VooDoo 3 3000 (przeskoczyła mi iskra ze śledzia, komp był włączony :( a śledzia przykręcałem) kilka flopów SB Vibra16 no i ogromna ilość dysków ( na gwarancji i nie tylko) tak koło 10. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie grzechy żałuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...