reed Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Wentyl 80mm PowerLogic Splonol w chwale podczas moda. Niech spoczywa w pokoju i na niskim zasilaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 jak na 12 letnia "kariere" to niewiele tego mam : 3 myszy (dwie siakis no name , jedna microsoftu) dysk 200 mb chyba segate albo caviar ... monitor 15" (nagle dym z niego poszedl, wietrzenia pokoju bylo troche) para glosnikow aerospace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 T-Bird 1GHz, BIV 40GB x 2 i zasiłka Wintech 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 No tak ... mi tez sie pare bajerqf spaliło :P Dysk caviar 2 gb Asus a7v8x gwarancja czyni cuda :P UMARŁA 7 dni temu ;( I to wszystko chyba ;> , przynajmneij więcej grzechów nie pamiętam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 codeshit 300w i geforce 3 ti 200 palita ( co dzinwe wszystko podczs restratu z palca; i nie jednoczesnie palit juz na chieftecu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 w tamte wakacje abit be6 [slynne kondesatory =]] niedaawno hdd 400mb [; a chodzil wysmienicie na moim servie miecha 24/h :> wiec sie wysluzyl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ostatnio : sieciowka no1 dzialala i nie dziala :) cuda panie... sieciowka no2 siedze sobie przy kompie cos mi smierdzi mysle Mamusia cos przypala na kuchni :) nagle patrze do kompa oj oj oj dymi sie z niego :) (windows byl stabilny do konca tylko muzyka zaczela sie ciac .. sposob wylaczenia szybki power off) sieciowka no3 "wysunela sie ze slotu podczas pracy" sposob wylaczenia windowsa najnormalniejszy w swiecie sieciowka = zgon no i zrobila mi psikusa Po tej akcji padly wszystkie porty usb na moim mobo ... + jesli procek jest na fsb >100 to po wylaczeniu kompa (guziczkiem - nie z zasilania) nie wstaje z glosnika brzmi dumne your cpu may have a problem czy jakos tak :) dopiero power off na jakies 10 sekund pozwala na wlaczenie .. No jeszcze powinienem umiescic tu kilka wentyli / klawiatur / myszek ale to niejako materialy eksploatacyjne wiec sie nie licza :) hdd 20gb wd otworzylem z orginalnej folii wd podpiolem do kompa a skubaniec nawet nie zakrecil ... a wlasnie sobie przypomnialem kiedys plyta pod p200 odpalalem sobie ja na kolankach i wsadzilem pamiec (hot plugowo) chipset sie zjaral ;-] naszczescie pomimo mojej glupoty poszlo na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 EPOX 8KHA+ + ZASILACZ NO NAME 400W w wyniku nie wiadomo czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 amd athlon xp 2400+ gigabyte 7n400-l1 enermax 350 psu geforce 4 ti 4400 a wszystko po ostatnio blockoucie w usa, naszczecie wszystko zostalo zwrocone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Przejsciowka ASUS S370 Shuttle 611 HOT P (i440BX) 2 Zasilacze Baracuda II 40GB STB Velocity 4400 (Riva TNT) 64MB PC-133 RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ojej, bedzie troche - 486DX2/66, monitor Compaq 15" analog, smieciowka na realteku, 2 jakies zlomy na AT (jeden AMD100, drugi Celek333 - wszystko ciach!niete), 3x (!) HDD Samsunga 6,4GB (SV0643A), ostatnio WD400JB (gwara), GF2 32MB, SB128, kilka myszek i ani jednej klawiatury, 32MB SDR, CDx32 Samsung, ..., Nokia 3210 i 6130.. Chyba TYLKO tyle... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ojej, bedzie troche - 486DX2/66, monitor Compaq 15" analog, smieciowka na realteku, 2 jakies zlomy na AT (jeden AMD100, drugi Celek333 - wszystko ciach!niete), 3x (!) HDD Samsunga 6,4GB (SV0643A), ostatnio WD400JB (gwara), GF2 32MB, SB128, kilka myszek i ani jednej klawiatury, 32MB SDR, CDx32 Samsung, ..., Nokia 3210 i 6130.. Chyba TYLKO tyle... :twisted: (a, no i zasilka - 2 AT i Codeszajs 300W!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a mi sie zesrał palomino 1700+ i sb live :( , nie wyzucam bo szkoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 CD Rom - Samsung 48x HDD - Samsung 5400 , 10 GB FDD - Samsung 1,44 Wentyl od Procka Taśma do HDD o 5 MOUSE niebede już wspominał :] Do tego 1 klawiatura. (jak widac wadliwy ten samsung) No i moja pikna stara buda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mało sie na forum udzielam, ale zapodam swoje osiągnięcia w dziedzinie testowania :) Płyty SocketA KT 133A siakas + FIC VB 601 Slot błędy konstukcyjne płyt :wink: HDD Seagate 80 gb bo nie potrafi na zwarciach pracowac + mnostwo dyskaczy z badami RADEON 9100 128 mb bo miał za malo 3dmarkow i go zakatowalem GeForce 4 Ti 4200 - bo rezystory były za miętkie i nie wytrzymały uderzenia radiatorem złamany Peltier klawiturka Samsunga - złamana z premedytacja :D laczkiem + kilka(nascie ?) innych sprzetow o ktorych nie warto wspominac / nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Eee, no to tak: Pentium III 600 EB ( zabił go Vcore i krzywo założony cooler) Athlon Thunderbird 1 GHz ( skruszony nie wytrzymał dalszej eksploatacji) Asus P3C2000 ( padł ot, tak sobie, miał kaprys) GeForce 2 GTS od Asusa ( zakręciłem go zbytnio i potem sam się zakręcił...) CD ROM Asus 52x ( pękła w środku płyta i i poszedł laser) 3x zasilacze "topowych" marek: Codegen i Rubikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 WD800JB 3 miesiace smigal az smignal do reklamacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Yamaha XG na PCI ,FDD Teac,pelno tasm 33,66...,Codgeon 300W :],MSI 6380 V1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 przedewszystkim mój stary ale jary konfig- Celek300AMhz, ZidaBx983d, 32,64,128sdr, obudowa jakaśtam 230W i reszta pierdół z tym związana. Płytek niezliczona ilość :lol: aha jeszcze riva tnt2 >>>>R<<<<<>>>>I<<<<>>>>P<<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 poza przydluga lista kilka stron wstecz dozucam moje najswiezsze osiagniecie -> EPOX 8kha+ i thorton 2000+ z potencjalem na 2,5ghz... zginely od kejszowego moda nie powiem rest in peace tylko kij im w oko, nacieszylem sie 2dni :lol: i znowu k7s5a i 1900+ palomino..ee ble,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 na szybkosci dorzucam nagryware w którą wyj-e-b-alem z nerwów łapom i cosik teraz zbytnio nie kce wypalać......i jak FOREST (szacuneczek) napisał kij jej w nery:):):):):) ta sesja mnie tak nerwowo wykonczyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 hehe sfajczony AMD K6-2 400 Mhz, plyta jakas nieodpowiednia byla, jeno dym poszedl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Abit NF7-S - spalona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Trochę długo tu nie wchodziłem, a mam się czym pochwalić :P Monitor - MAG 570FD - poprostu wybuchł :P Antek 1700 - hmm, ciekawe czemu się spalił :] P4 1.8 - j.w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 fujitsu 13gb..... przechylil sie podczas pracy i strasznie muli/wali glowicami, nie do uzytku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 MSI K7T266Pro2 zjarany :D 2x 1GB Seagate ( 1 spadl :P 2 sie zjaral jak go wyjalem z kieczeni gdy komp byl wlaczony) R9100 Herc kolegi (przetaktowany... oddalismy na gwarancji :D ) dziwi mnie fakt ze ludzie mieli juz po 5-10 myszek ja od 96 roku mialem tylko 2 myszki i 2 klawiatury wszystko jeszcze sprawne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mimo licznych "eksperymentów" jedynie co rozwaliłem to zasilacz Codegen 300W, który nie wytrzymał zbytnio Max Zima OC Test. Padł przy ostatnim tescie w marku :evil: . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 U mnie padl tylko "niezawodny" Lg-52x (nie dziala pod windows :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Wlasnie mi monitor 15 cali sie spalil :( (nie daje oznak zycia) No i jeszcze rzucilem myszka o sciane .. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 3 Virge 4MB (pękł procek od spalenia) :D Spalone Agp w płycie Biostara na LX (Cel/PII) I Ram 64 MB - Ale wymienili na gwarancji... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...