CePeK Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 -Pegasus -Amiga -4 mychy -2 klawki -P200MMX -Jakś tam karta graficzna (4MB) -32Mb Ram -wentylator Spire -twardziel 2Gb -CDROM 24x i LG 52x -2 FDD -torba :D To chyba wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 - zasilacz no name 300W - zasilacz Codagen 300W - myszka - stary wentyl z grafy - HDD 200MB :twisted: wszystko eleganco zapakowane w czarny worek na smieci i w tekturowe pudełko po ORT: ORT: ORT: kturyms z zasilaczy Rest in peace !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 zasilacz megabajt 300w zasilacz noname 300w GF2mx400 - uwalilem cos przy mocowaniu super chlodzonka :) jakas plyta glowna pod p90 - mamusia uderzyla w kluczyk taki do zabezpieczenia zeby komp nie widzial klawiatury i cos sie zwalilo 8O okolo 20klawiaturek okolo 80myszek jakies glosniki stare HP 710c Lexmark BJC2100 z 10 cdromow roznych firm od 8x do 52x Sound Blaster 16 ISA 3 kieszenie na HDD :) reszty nie pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja chcialbym tu pochowac moj dysk Seagate 20 GB u 5 series, jeszcze miesiac temu sie krecil talerzyk i wkoncu padl. Kupie se nowy i o starym zapomne :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja chcialbym tu pochowac moj dysk Seagate 20 GB u 5 series, jeszcze miesiac temu sie krecil talerzyk i wkoncu padl. Kupie se nowy i o starym zapomne :P Pozdrawiam Harry :) Zapomnailem dodac iz padly mi 2 dyski tego samego dnia o w tej samej chwili ten Seagacik 20 GB i drugi Seagacik taki sam jaki mam zastepczy. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lklukas Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 IBM 40 GB po Lo-Format opyliłem na allegro 2 dni poźniej gościu mi napisał że padł LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 HDD Caviara 4,3 GB HDD Seagate 40 GB Serier 5 3 CD-ROM'y Samsunga 32x Karte dziwiękową (ale jaką to nie pamiętam) mysz Space Walker :lol: 2 zasiłki ATX - CODEGEN 300 W i SEASONIC 200 W i jeszcze pare rzeczy których teraz nie moge sobie przypomnieć ale w sumie było troche tego :wink: Ps. Fajnie że ktoś odkopał tak stary topic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 IBM 40 GB po Lo-Format opyliłem na allegro 2 dni poźniej gościu mi napisał że padł LoL i co jestes z siebie dumny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 u mnie skromnie.. i oby tak zawsze.. ;] myszki - sztuk kilka samsung 1.6 gb :D k6-2 (266) - ale on nie ma statusu martwego.. raczej jest w spiaczce, po oderwaniu blaszki :D (ktora wyladowala w portfelu) dziwnie sie zachowuje u qmpla natomiast u mnie dzielnie smigal na 500/550 100xX (nie pamietam juz ile plyta obslugiwala max) jakie by to nie byly podzespoly niech spoczywaja w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Zasilacz Deer 350 W Grafika Tseng 4mb Płyta główna pod k6-2 ... wypadła mi sróbka do środka .... i zwarcie nastąpiło ... AMD 2000xp PALOMINO nie wyrobił przy predkości 1754MHZ .. MSI KT4v - Do tej pory nie mam pojęcia co sie stało ... Padł processor - oddłem od servisu na gwarancji i powiedzieli ze płyta tez była do wymiany .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Dorzuce jeszcze 2 X Athlon 2000XP ( tbred i thorton ), Trafily do dzialu przypadki niewyjasnione w serwisach, skad to zamienniki otrzymalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gip11 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 u mnie skromnie GIGABYTE GA-7VT600-1394.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Papa mój segate 3,2 niestety odpadło coś od niego gdy spadł na podłogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 i kolejna smierc... stary wd caviar 1270.. nie wytrzymal napiecia jakie mu podlaczylem ( odwrotnie :wink: ) coz zdaza sie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 a ja w tym miejscu porzegnam dwie karty muzyczne jedna MEDIA FORCE PCI a druga jakas na ISA,klawiatura samsung'a,motorola m3188 :( :( :( :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 pisze do was z TV ... moj 17" Hivision "one touch" poszedl wczoraj do piachu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 dwa tygodnie temu 2200Xp tak to jest jak sie ma zasilke 350Tracer :D Zasilka tez poszla ale to juz moja sprawka... lezy przed domem przejechana pare razy samochodem , jak odbiore cyfraka to zarzuce fotki . Rok temu poszedl Samsun 40Gb ponad 400badow spowodowanych lekkim wstrzasem kompa (mam nauczke na przyszlosc , ze jak dziecko sie uczy chodzic to kompa na biurko) A tak z dawnych dziejow to dwie Rivy i Abit B6 no i ofkors PII450 . R.I.P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Cd rom Philips 16x :) Zmarl podczas operacji czyszczenia soczewki..... Dzielnie sluzyl mi przez 5 lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 3 zasilacze :) Przy czym ostatnio prawi nie wybuchł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymlorek Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 To ja tak skromnie: joy 3myszki klawiatura głośniki (całkiem fajne były :( ) cd-rom creative 52x( w serwisie zamieniłem na dvd więc nie żałuje) zasilacz RIP ------------------ W niedługiej przyszłości kolejna zasiłka pujdzie do piachu bo juz daje oznaki przedśmiertne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 i jeszcze nie dawno poszeła drukarka igłowa seikosha(do textu) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Abit be6-v2 8GB seagate 40GB Quantum cd rom x4 Aztec Joystick analogowy z 2 przyciskami... do dziś firmy "Unknown" .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 6 dni temu padł ASRock K7S8XE R 3.01 z przyczyn niewyjaśnionych :( Niedługo mi przyślą identyczną nową i będzie trzeba ją komuś sprzedać, bo nie chciało mi się czekać i kupiłem tą samą na mieście ;) Skaner Plustek Optic Pro UT 12 coś od pół roku zaczyna prychać, warczeć, przycinać przy wiekszym niż 300 dpi :| A mało był używany- gł. do notatek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ehhh.. to ja pochowam tu trojaczki od Western Digital'a WD800JB (grudz.2002) WD800JB (luty 2003) WD800JB (marzec 2003) R.I.P !!! Po nich byl jeszcze jeden... i dziala do dzis (odpukac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 i nagrywarka mi ter umarua :( i co ja panoczku tera poczne, toć na na cd-romie nie będę nagrywał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 4 czerwone jasne ledy (w pospiechu pomylilo sie napiecia:/) 4 niebieskie jasne ledy (ach te napiecia na tanich zasilaczach) dwie klawiaturki (jedna multimedialna potraktowana piorunem a w drugiej ukladzik przygrzalem troche:/) monitor 15` CTX (potraktowany tymzesamym piorunem. niby dziala ale 0 ostrosci i nie oplaca sie go regenerowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 niedawno poszła Płyty głowna pod p2 dokładniej Bios :( poszeły też 4 ledki kolorku czerwonego i 4 niebieskie i 4 pomaranczowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Epox 8RDA+ Duron 1400 Athlon 2000+ Thorton Bios do DFI LanParty ;) ~10 myszek ~2 klawiatury Monitor ViewSonic P810 (21", fajna była franca) I to by było chyba na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 2000+ Palomino po ekstremalnym kręceniu do 2200+ :D c64 po zabawie w terminatora CD-R 40x zszedł ze starośći 20 CD-R cooler pod moją K6-2 przestał się kręcić 1x myszka a4tech po wielogodzinnym graniu w Deluxe Ski Jump :-) jak coś se przypomnę to dopiszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 aha jeszcze WD 400 BB 40GB lekko się poobijał :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...