karolv4 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam , nie wiem czy dobrze dobrałem forum ale mniejsza z tym . Chciałbym kupić jakiś głośniczek do xperi m. I tu pojawia sie pytanie czy opłaca brać się na auxa czy bluetooth? Głośniczek miał by być w granicach do 50 zł. Zalezy mi na basach w szczególności. Myślałem o nokia md-11 co o tym myślicie, ew. polećcie jakieś inne dobre. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Serio? Z małej pierdziawki chcesz mieć basy? Za tą kwotę lepiej kup jakieś słuchawki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Kolego Bassy od 600PLN sie zaczynają. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 W tej cenie najlepsze basy osiągniesz przy użyciu rolki po srajtaśmie i dwóch kubków. A za resztę pieniędzy możesz postawić kratę ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Basy basami, koledze chodziło zapewne o jak najszersze przenoszone pasmo oprócz sonyericssonowego cyk cyk cyk, płucami nie zatrzęsie. Ale pojazd musiałbyć. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Może jakiś boombox ? http://allegro.pl/radio-magnetofon-frontech-oldschool-boombox-i3937462188.html http://allegro.pl/boombox-thomson-tm9139-digital-radio-recorder-i3971806908.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Gdzie chcesz tego używać i jak? Jeśli w domu, to kup coś normalnego. Jeśli poza domem tylko dla siebie, to kup duże słuchawki - telefon powinien poradzić. Jak poza domem dla innych, to raczej zapomnij o basie w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...