snake210196 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Witam serdecznie, parę dni temu kupiłem w promocyjnej cenie battlefielda 3. Gdy chciałem go pobrać wyskoczył błąd o tym, że na windowsie xp sie nie uruchomi. Szybko zainstalowałem 7 i gra śmiga ładnie. Jedyny problem stanowią sterowniki. Podczas grania monitor tak jakby traci sygnał od karty i wchodzi w stan uśpienia. W googlach dało mi się znaleźć rozwiązanie, którym jest instalacja starczych sterów. Niestety podczas skanowania sprzętu przez launcher nvidii wyskakuje taka informacja : "ten sterownik nie mógł odnaleźć zgodnego sprzętu graficznego", jedynie najnowsze dają się zainstalować ale na nich właśnie jest ten problem z monitorem. Sprawdzałem już każde i nic. Z góry dziękuje za pomoc. Mój PC: MOBO: gigabyte GA-73PVM CPU:intel pentium dual core e5200 GPU: geforce 8600gts PSU: corsair VS450 EDIT. Teraz nawet nie chcą się zainstalować te, które działały na początku ;/ Aktualnie jestem bez sterowników ... Sorki ludzie za niepotrzebny temat, sprawa rozwiązana, można zamykać. Edytowane 16 Lutego 2014 przez snake210196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Odpusc sobie bf3 na takim sprzecie. To nie ma prawa dzialac na znosnym poziomie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...