witoldsynjanusza Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, otóż mam internet 10 mb/s od netii. Od około 17:00 do 21:00 / 22:00 mam tzw. lagi. Tyle się już z netią namęczyłem, że nie mam siły do nich już dzwonić. I drodzy użytkownicy mam do was pytanie jaki internet( z czego, ile mb itp.) kupić w miejscowości Osina(zachodniopomorskie)w, której mieszkam. Ot mała wioska zdeczka na lewo od Szczecina. Bardziej mi zależy na dobrym pingu niż na pobieraniu ponieważ bardzo dużo gram w gry online, w których lagi to jest rzecz okropna. W normalnym dniu mam pingi od minimalnie 40 do 100. W grze takiej jak league of legends mam pingi 65 czyli całkiem grywalne ale gdy zaczyna się już dziać to co zawsze to mam pingi od 100 do 300. Routera jakiego używam to netia spot ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Sprawdź jacy dostawcy są dostępni u Ciebie na osiedlu, wypisz ich i dopiero coś podpowiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldsynjanusza Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Osiedlu? Masz na myśli moją wioskę czy ogólnie? Ja jestem bardzo mało obeznany co do dostawców, dlatego napisałem ten temat ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Osiedlu? Masz na myśli moją wioskę czy ogólnie? Ja jestem bardzo mało obeznany co do dostawców, dlatego napisałem ten temat ; ) I liczysz, że ktoś przeszuka dostawców za Ciebie ? ;) Nie ładnie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Takie tematy są dowodem na to, że świat parszywieje :f 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalsiver Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Takie tematy są dowodem na to, że świat parszywieje :f Nie, są dowodem na to że ludzie robią się coraz głupsi oraz leniwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...