kiel.basa Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Koledzy, Chcialbym nagrac sobie na komputer mecz, ktory jest w internecie udostepniony (np. na stronie meczyki.pl). Problem jest jednak taki, ze dzialam na internecie aero2, ktory nawet przy ustawionym wznowieniu polaczenia, i tak je zrywa, co za tym idzie stream tez zapewne zostanie przerwany. Jest wiec jakis program, ktory by mi zrzucil obraz takiego streama nawet w takich okolicznosciach? Nie chodzi mi raczej o program, ktory nagrywa to, co widac na ekranie, tylko raczej program, ktory przerobi stream na plik. Widzialem np w vlc taka opcje, ale za kazdym razem jak wklejam tam link np z drhtv.pl/stream1, nic sie nie dzieje. Finalnie, czy mialby to byc plik na komputerze, czy nawet chcialbym ogladac na zywo, dochodzi problem zacinania transmisji z powodu wolnego lacza. Czy taki plik mialby w sobie tez zapisane przerwy i doladowywanie transmisji ? (skoro plik, to chyba nie? byloby tak zapewne gdybym uzywal programu nagrywajacego to, co sie dzieje na ekranie) A gdyby taka mozliwosc nie istniala, co w takim razie zrobic, zeby taka transmisje obejrzec w ogole plynnie na moim laczu ? Jest jakis sposob, zeby ja zbuforowac i obejrzec z opoznieniem np 15min? Bo wszystko to w necie jest na flashu, i tam pausa powoduje po prostu zatrzymanie odtwarzanie, i brak buforowania. dzieki za wszelkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Zajrzyj tu http://forum.purepc.pl/topic/356286-czym-%C5%9Bci%C4%85gn%C4%85%C4%87-wideo-z-tej-strony/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiel.basa Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dzieki. Problem jednak widze w tym, ze tego nie ustawie na konkretna godzine.. poza tym jak mi rozlaczy aero i polaczy znowu, zapewne sciaganie sie przerwie (chyba, ze sie myle?). A jakis sposob na zbuforowanie i opoznienie danej transmisji zeby plynniej poszla ? Nie wyglada, zeby sie dalo sciagnac np ta http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html transmisje. Zgrywalo mi wszystko z reklam dookola, ale nie ten wlasciwy stream. Edytowane 19 Lutego 2014 przez kiel.basa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek84 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Jak masz słabe łącze to poszukaj nieco gorszej transmisji, przynajmniej będziesz oglądał ją na żywo :) Transmisje telewizyjne online - www.streamonline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...