alepajonki Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Chciałem tylko poinformować forumowiczów, że dzisiaj od 20:11 Microsoft rozdaje po 100GB dodatkowego miejsca w chmurze. Wystarczy się zalogować na swoje konto i jeśli zdążymy przed wyczerpaniem limitu 100'000 to dostajemy ww. Pozdrawiam. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Ciekawe, czy ci, którzy zalogują się z linuxa też dostaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie wiem czy chciałeś zabłysnąć humorem, a nawet jeśli nie i faktycznie odpukać... to istnieje coś takiego jak user-agent. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie wiem, czym Ty chciałeś zabłysnąć, ale jak wszystko byłoby tak proste, że sprowadzałoby się do user-agent, to np. nie walczyłbym od zawsze z silverlight i DRM. Naprawdę myślisz, że MS identyfikuje klientów po przeglądarce? Połowa opcji dających z automatu dodatkową przestrzeń na skydrive jest na linuxie niedostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 W takim razie sorka ;) Jak chcesz mogę Ci założyć nowe konto i przekazać ze 107gb miejsca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Zasadniczo nie jest mi to nawet potrzebne (praktycznie nie korzystam z MS poza pracą) - jestem po prostu ciekaw, czy MS jak zwykle zleje użytkowników Linuxa, i czy zrobi to po cichu (brak info o ofercie), czy wyświetli jakiś komunikat. Update: z tego, co doczytałem, to 100GB jest tylko na rok. Szok i niedowierzanie - dostałem 100GB logując się z Linuxa ;] Dzięki za cynk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Ładnie działa, choć w moim przypadku Windows 8.1. 100GB dodane od razu, ważne równo rok. Trzeba się będzie przyjrześ temu dawnemu Skydrive. Używam Dropboxa, tam też przez kilka lat udało się zebrać jakieś 14GB (trochę z poleceń, ale głównie z Dropquestów - chyba już nie robią). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 na copy.com mozna wiecej giga nalapac, jakies 5 GB per referencja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...