Lovtza Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Czy da sie jeszcze kupic CoolerMastera XDreama SE gdziesz w polsce, czy moze bedzie to jeszcze mozliwe, moze u kogos w miescie sa jeszcze. Bardzo prosze o odpowiedz kogosc kto cos wie na ten temat. Szukalem na forum ale nie ma, przynajmiej ja nie moge znalesc. Widzialem raz tego coolerka na allegro ale zapozno sie zdecydowalem :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wszystko da sie kupic qwestia kasy :) szukaj a znajdziesz (na allegro:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Hmmm na allegro szukalem, a na holendersiej stronie napisane jest "edycja specjalna- dostepny tylko w wybranych krajach ' :( :( Licze na kogos kto moze byl w Niemczech lub u Nederlandow i handluje, moze sie pokaze na allegro ale nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 z tydzien temu byl na allegro i poszedl za 90-100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Wlasnie o niego mi chodzilo i sie spoznilem :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Wlasnie o niego mi chodzilo i sie spoznilem :( :( trzebabylo brac skoro wiedziales, ze to taki rarytas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ehhh taki rarytas to on nie jest ale wiem ze jest chichszy od Volcano7+ na LOW jak go nie dostane to wlasnie wezme tego V7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...