Margal Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Na pewnym innym forum pojawił się masowy spam treści: Twoje dziecko, mąż, żona, dziewczyna czy chłopak wraca późno do domu i nie chce ci powiedzieć gdzie był? koniec z tym! dzięki tej stronie namierzysz telefon i dowiesz się gdzie aktualnie przebywa osoba której szukasz!====>>>> http://spamlink.spam.pl gdzie spamlink prowadzi do strony hxxp:// lokalize.pl/ dgjz . I teraz moje pytanie, to prawda że będąc osobą trzecią można zlokalizować dowolny telefon? Jest to w ogóle wykonalne? Jeśli tak, to ja się czuję jakbym był pod wielkim bratem jakimś, że każdy [censored] może dowiedzieć się ot tak po prostu gdzie ja jestem??? Mam nadzieję, że to pic na wodę, fotomontaż? Gdzie tu jest haczyk? Powiedzcie, że to niemożliwe, proszę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Dawniej mnóstwo takiego śmiecia pojawiało się w komentarzach na YT. Adbuster postanowił tą całą "lokalizację" przetestować na kilku nowych starterach - jak się można było domyślić, całość to łapka na frajerów. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...