Robek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Cześć Czy możecie mi powiedzieć jak podłączyć dysk zewnętrzny, który jest na obudowie w SilentiumPC Gladius M40 ? Chodzmi mi bardziej, o kable, które mam podłączyć, by ten zewnętrzny port zadziałał. http://www.silentiumpc.com/gladius-m40-pure-black/ Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Powinieneś mieć tam kabel sata, który podłączasz pod płytę główną oraz molexa - podłączasz go pod zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Udało się, dziękuję Panowie za pomoc :) Śmiga działa, zapitala :) Edytowane 22 Lutego 2014 przez Robek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...