tz81 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 witam filmy divx nie dzialaja poprawnie pod win98se, mam go z tego wzgledu ze moje sdi pod nim w miare chodzi, a czasem jak sie cos sciaga to zapodalbym jakis film, ale, one dzialaja tak: szybko przez 2sek, 1sek dobrze, 2 szybko i tak caly czas, nie wiem czego to wina, probowalem roznych kodekow ale nic to nie zmienia, bardzo prosze o jakas porade, pomoc. pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Byl juz kiedys ten problem... Chodzilo chyba o przyspieszenie sprzetowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Pewnie używa Pan płyty na nForce2 !! Chyba zadne stery do tej pory nie rozwiazaly tego problemu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 dokladnie mam abita nf7, a sprawa przyspieszenie nic nie zmienila :( bardzo ciekawa sprawa, czy to naprawde wina nf2? pozdrawiam Tomek update: wymyslilem tak, moze ktos skorzysta, sciagnalem ze strony winampa plug iny (divX ext pro i nicemc17) umozliwiajace odtwarzanie txt w winampie, do tego ffdshow pack, pozniej jak odtwarza sie film naciskamy alt + 3 wchodzimy do opcji ffdshow -> subtitels i ustawiam wszystko wg siebie. pomyslalem ze moze ktos skorzysta pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dokladnie mam abita nf7, a sprawa przyspieszenie nic nie zmienila :( bardzo ciekawa sprawa, czy to naprawde wina nf2? pozdrawiam Tomek update: wymyslilem tak, moze ktos skorzysta, sciagnalem ze strony winampa plug iny (divX ext pro i nicemc17) umozliwiajace odtwarzanie txt w winampie, do tego ffdshow pack, pozniej jak odtwarza sie film naciskamy alt + 3 wchodzimy do opcji ffdshow -> subtitels i ustawiam wszystko wg siebie. pomyslalem ze moze ktos skorzysta pozdrawiam Tomek Jest wszytko obrze to co robisz, z wyjatkiem jednego, nigdy nie instaluj ffdshow, NIGDY, wielu moich przyjaciół ma poblemy z filmami, jesli np zainstaluja jakis CodeckPack i zaznaczą ffdshow, ja tesh miałem problemy, ale wtedy SLDCodeckPack, odznzaczam ffdshow i jest wszystko miodzio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zapodaje ci tutaj kombinacje kodekow, z ktora wszystko powinno isc: DivX 5.05, XViD, AC3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki za podpowiedzi, moze pokombinuje przy nastepnym ghoscie. narazie tak jak to poustawialem dziala bez problemow w winampie i pasuje mi. co do ffdshow pack pod xp tylko to instalowalem i wszyskie filmy mi dzialaly ok. pozdrawiam i dzieki Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...