Mike Wasowski Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Google mi za wiele nie powiedział, więc zwracam się do Was.Jak w temacie.Po instalacji nowych sterowników (14.1 beta) poprzedzonych deinstalacją starych nie ma żadnej różnicy w wydajności jak i w wyglądzie obrazu (o którym to niektórzy piszą). A być powinna ze względu choćby na procka.Phenom II X4 965 @ 4,2 GHzRadeon 7970 @975MHz/1475MHz8GB Ram (1600MHz)Win7 64Bit.Gra pobrana dzisiaj w nocy z Origin.W menu jest pozycja do przełączania między DX a Mantle, ale po zmianie nawet nie zamigocze ekran. Wszystko się zachowuje jakbym nic nie zmienił.perfoverlay.drawfraph czy też drawfps nie pokazuje żadnej różnicy. Resety kompa/gry po zmianie ustawień w menu nic nie dają.Dodam, że testowałem w multi przy serwerach 48+.Ktoś się spotkał z czymś takim? Czy jestem sam? Edytowane 24 Lutego 2014 przez LordGargu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 http://forum.purepc.pl/topic/346739-battlefield-4/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...