sAx® Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 jak w temacie nie moge odpalic dziada, mam Xvida Koepi oraz divx 5.03 i nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Troche dziwne pytanie. Zakladasz chyba od razu ze wszyscy maja ta sama wersje filmu. Zainstaluj jakis pakiet kodekow, np. Nimo lub K-Lite i sprawdz (instalacja Full), ale ja po tej operacji bym przeinstalowal juz Windows (ghost). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wersja 2 x 800 MB w formacie .avi Tyle mi wiadomo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exew czym ten program ma mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ten program pokaże Ci, jakiego kodeka użyto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 dzięki okazało się ze te filmy to ściema pomimo że rozmiar jest dobry, tylko sie wkur.wić można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jak w temacie nie moge odpalic dziada, mam Xvida Koepi oraz divx 5.03 i nie dziala Ja Ci powiem jedno - instaluj SLD Codeck Pack (nie ma nic lepszego), jest detonator wszystkich dostępnych kodeków, widziałem jak ktos pisał Nimo, owszem tez jest detonatorem, ale polecam SLD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 widziałem jak ktos pisał Nimo, owszem tez jest detonatorem, ale polecam SLD...Ja tam nigdy bym Nimo ani zadnego innego packa nie polecil i nie zainstalowal, ale wiadomo ze tonacy chwyta sie brzytwy. Jak juz mu nie idzie to podpowiedzialem zeby zainstalowal (OSTATECZNOSC). Moj sposob na kodeki jest nastepujacy: DivX 5.05 XViD AC3 i to wszystko na ten temat. 99% filmow przy tej kombinacji pojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 widziałem jak ktos pisał Nimo, owszem tez jest detonatorem, ale polecam SLD...Ja tam nigdy bym Nimo ani zadnego innego packa nie polecil i nie zainstalowal, ale wiadomo ze tonacy chwyta sie brzytwy. Jak juz mu nie idzie to podpowiedzialem zeby zainstalowal (OSTATECZNOSC). Moj sposob na kodeki jest nastepujacy: DivX 5.05 XViD AC3 i to wszystko na ten temat. 99% filmow przy tej kombinacji pojdzie... Ten zestaw działa na 99.9% filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jak w temacie nie moge odpalic dziada, mam Xvida Koepi oraz divx 5.03 i nie dziala Ja Ci powiem jedno - instaluj SLD Codeck Pack (nie ma nic lepszego), jest detonator wszystkich dostępnych kodeków, widziałem jak ktos pisał Nimo, owszem tez jest detonatorem, ale polecam SLD... Nie dzięki mam prawicowe poglądy.... :lol: :lol: :lol: Jakoś nie ufam SLD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...