PoGo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 W przyszlym tyg. mam miec IC7 + Barracuda 120GB 8mb. Widzialem na forum gdzies ze wystepuja jakies problemy z transferami i sie wystraszylem 8O ktos mnie moze oswiecic co sie dzieje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Wiesz co PoGo wyluzuj już sam nie wiem który to już temat widzę o tym że sobie kupujesz IC7. Jeszcze jej nie masz a już doszukujesz sie problemów a nie lepiej poczekać i samemu zobaczyć a nie śmiecić na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 :] Stresa zem zalapal bo dosc kasy wladowalem i w przyszlym tyg. odbieram. Tak btw czym moge sprawdzic transfer dysku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...