BuncoleX Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Witam mam problem z polaczeniem telefonow przez USB z komputerem stacjonarnym. Tzn. dzieja sie dziwne rzeczy, foldery otwieraja sie baaaardzo wolno. Nie mozna skopiowac ani wklejać nic z i na telefon. Cuda. Potem odlacze i podlacze telefon i na chwile jest ok, ale tylko na chwile. Myslalem, ze to problem mojego Nexusa 4, ale z LG L7 mojej zony jest to samo. Jakies sugestie? Czyzby cos nie halo bylo z moimi USB w stacjonarce? Płyta glowna to MSI B85- G43. Raczej zegnalbym na Windowsa ale juz sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Romy standardowe czy jakieś zmodyfikowane ? Dzieje się to tylko u ciebie czy na innych kompach także . Sprawdzałeś tryb MSC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuncoleX Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Standardowe wersje L7 żony robi to samo na laptopie szwagierki. ;) Nexi nie sprawdzalem ale podejrzewam ze podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Sprawdź w podglądzie zdarzeń, czy jest jakiś błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Nie masz za dużo urządzeń podpiętych na USB? Ustawienia BIOS związane z USB potrafią popsuć trochę krwi. Tak samo jak sterowniki dobrane przez system zamiast zgrane ze strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Spróbuj podłączyć do gniazd na płycie, nie do front panelu i zobacz, czy jest lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuncoleX Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Wlasnie mysle ze to cos ze sterownikami jest. Bo jak odinstaluje sterowniki i zainstaluje na nowo (oczywiscie te dobrane przez system) to telefon przez jakis czas dziala normalnie. Probowalem z tylu nie przez panel frontowy i to samo. A urzadzen mam podpietych dwa. Czujnik od myszy i klawy oraz wifi. Przyznam tez ze nie bardzo wiem skad sciagnac inne stery do tego telefonu. Na stronie producenta sa tylko menualki. I maly offtopic, czy moze tak sie zdazyc ze dysk podpiety frontowo bedzie swirowal ? Czy z tymi USB cos jest nie tak? Pendrive dzialaja normalnie ale dysk dziwnie sie zachowuje. Wiesza sie. Edytowane 9 Marca 2014 przez BuncoleX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Wyprowadzenia USB na front panel nie zawsze są najwyższej jakości. Występują błędy przy wyższych obciążaniach (zasilanie lub transfer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...