xZdzislawx Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, wiem, że to forum pewnie nie toleruje piractwa itp, ale mam dziwny przypadek. Zainstalowałem sobie Windows-a 7 z oryginalnej płytki, jednak przy instalacji nie wpisałem klucza produktu. Standardowo po 30 dniach zniknęła tapeta, w prawym dolnym rogu wyświetlał się napis, a przy logowaniu pojawiał się wielki komunikat. "Problem" w tym, że komunikat wyświetlający się po logowaniu zniknął... Od pewnego czasu w ogóle się nie pojawia, a ja nie przypominam sobie, żebym używał jakichkolwiek aktywatorów! Co jest grane? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow616 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Ale w zasadzie to o co pytasz? :D Martwisz się tym, że windows Ci się aktywował? W tej sytuacji to należałoby się tylko cieszyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xZdzislawx Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) No wiesz... Zastanawiam się co było tego powodem, bo to trochę dziwnie z mojej perspektywy wygląda... Macie może jakieś pomysły, dlaczego tak się stało? Edytowane 2 Marca 2014 przez xZdzislawx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Aktywowano "twój" Windows, by uśpić twoją czujność. Już jadą po ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xZdzislawx Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Jeszcze mnie straszcie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 w cmd jako administrator: slmgr /dli slmgr /dlv slmgr /xpr i wszystkiego się dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...