RaffoRxx1 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Witam wszystkich mam taki problem kupiłem nowy zasilacz oraz obudowę do komputera podlaczyłem wszystko i przestała mi działać karta graficzna testowałem ją 3dmark oraz BurnIn Test i wywala mi przy odpaleniu gry pokazane jest że sterownik odzyskał sprawność po jakimś błędzie gdzie na starym sprzęcie nie miałem tego wywala problem z testami 3D grafic na tych programach dziś włożyłem kartę w inny komputer testowałem i chodzi ramy sprawdzałem memtest86 i nie wykazało błędu reinstalowałem sterowniki na nowy stary i nic nie wiem czy to ten nowy zasilacz czy co zgłupiałem graty które mam w środku to Płyta główna GA P35 DS4 GigaByte Ram 6g ddr2 kingston Zasilacz ktory kópiłem teraz to Corsair RM 750 Obudowa Zalman Z11 I ta karta Radeon 7870 HD OC Sapphire Bardzo proszę was o pomoc co może nie chodzić bo już nie mam pomysłów z gory wszystkim dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaffoRxx1 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Wywala także po jakimś czasie w Windowsie kod błędu 0xA0000001 albo 0x00000001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...