thuGG Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Dziwne, że nie ma tematu na temat tej gry (szukałem). Dziś premiera za oceanem, ja się jaram prawie jak wieśkiem i pewnie wielu fanów serialu też. To na dobry początek, 13 min początkowej rozgrywki: Gra wychodzi na PC, X360 i PS3. Pierwsze oceny obiecujące: IGN - 9.0 The Escapist - 4/5 Eurogamer - 8/10 Giant Bomb - 5/5 Gamespot - 7/10 Eurogamer - 8 Polygon - 8.5 Gameinformer - 8.5 PC Gamer - 9/10 Aha, wersja na Europę zawiera kilka scen ocenzurowanych, dlatego najlepiej jakoś ogarnąć wersję US&A. Edytowane 4 Marca 2014 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 imho genialna gra, od wczoraj parę godzin bez problemu znołlajfiłem. Gierka typu MUST HAVE dla każdego fana serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Koniec gry. Brak mi slow, żeby opisac epickość tego tytułu :) Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 ile godzin potrzeba na jej przejście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 ile godzin potrzeba na jej przejście ? http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=8833 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Gra jest świetna, must have dla fanów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 mam pytanie - wie ktoś jak zdobyć paszport? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Pamiętam, ze trzeba zrobić sobie fotke :) Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 mam pytanie - wie ktoś jak zdobyć paszport? Zależy jak daleko jesteś z fabułą ;) W swoim czasie dostaniesz paszport :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...