wojtas3129 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Hej Wam. Dziś kurier przywiózł mi G500 któego właśnie konfiguruje i mam problem z kartą wifi, otóż zainstalowałem jakieś sterowniki ze strony Lenovo jak i Intel ale nie wykrywa karty i nie mogę połączyć się z siecią. Ktoś mógłby mi pomoc? Ewentualnie doradzić takze jakie jeszcze sterowniki zainstalować (chipset itd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Masz włączoną kartę wifi? Kombinacja klawiszy, dedykowany przełącznik? Wiesz jaką masz kartę czy po omacku ściągasz sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3129 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Nie znam żadnej kombinacji klawiszy, nie znam modelu karty. laptop jest z procesorem i5 3rd gen, system wgralem sam - Win7 Ultimate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 W menadżerze urządzeń karta jest widoczna w jakiś sposób. Jest jakieś urządzenie ze znakiem zapytania? Instrukcja była do tego laptopa czy sprzedany jak kiełbasa na targu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 G500C? G500H? G500S?Tak czy siak, powinna być płytka ze sterownikami, sugeruje Windows'a 8, natomiast większość sterowników pod W7 też zaskakuje;Folder WLAN będzie miał albo Intela albo drugi universalny (Broadcom/Athers); Tak też jest ew. na www Lenovo pod serię G500;Jeżeli stery Intela nie pasują instalować drugie; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3129 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Poradziłem sobie, okazało się że to karta Broadcom, internet śmiga jednak temat niech bezie otwarty, zgłoszę się tu jesli bede miał inny problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) system wgralem sam - Win7 Ultimate. <ot>Zapewne oryginalny :] </ot> Edytowane 5 Marca 2014 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...