andrew777 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QMeRou6hpz0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Przyznam, że trailer daje rade. Szkoda, że chociaż ciut gameplaya nie dorzucili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 + że ponownie wróciło Rocksteady do produkcji, bo 3-cia częśc za wybitna (względem 1. i 2.) nie była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Dopisuje do listy tytułów must have na ten rok :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Trailer przyjemny... ale gdzie jest Joker? Ten psychol nigdy się nie nudzi, musi być i tym razem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Po trailerze widać, że planują sporo zmienić względem poprzednich części, oby na lepsze.A z racji że to sequel Arkham City Jokera może równie dobrze nie być, a nawet jeśli to raczej epizodycznie w końcu był głównym antagonistą w 2 częściach. Tutaj, może więcej poświecą innym złoczyńcom, choć za wcześnie żeby cokolwiek przesądzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Mam mokro, kasa już odłożona. UE3 jednak jeszcze daje rade w odpowiednich rękach. Razi trochę bardzo niski LOD ale to PS4 na PC powinno być ok.Przez ten efekt z 4:05 w AA prawie zawału dostałem, myślałem że GPU mi pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Przez ten efekt z 4:05 w AA prawie zawału dostałem, myślałem że GPU mi pada Ja zresetowałem wtedy PC ... 3x z rzędu aż się połapałem -.- Edytowane 10 Czerwca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ależ dopieścili grafikę. Dynamika gry widać też mocno podkręcona. Dla mnie bomba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 No i gra zalicza kolejną obsuwę na czerwiec 2015, ale w sumie to dobrze niech szlifują ten diament. W zamian można zamówić kolekcjonerkę z batmobilem za 900zł :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Tutaj do pobrania w lepszej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki27 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Jedyna gra na którą czekam w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Gra na Steam'ie wpisana... zostaje czekać do premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Poprzednie Batmany były bardzo dobre, więc liczę i na tą część. Obym się nie zawiódł, bo dzisiaj z grami to różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki27 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Były już wcześniej 3 filmiki z udziałem twórców, którzy opisywali rozgrywkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Co tu taka cisza? Zaraz premiera przecież, gra już została oceniona, średnia na Metacritic to 91 (PS4). Czyli niby kolejny hit od Rocksteady ale martwią mnie dwie rzeczy. W minusach pojawia się uwaga że za dużo czasu spędzamy w Batmobilu. A druga to krótki wątek główny tylko 12h, liczyłem na co najmniej 20 ale cóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Co tu taka cisza? Zaraz premiera przecież, gra już została oceniona, średnia na Metacritic to 91 (PS4). Czyli niby kolejny hit od Rocksteady ale martwią mnie dwie rzeczy. W minusach pojawia się uwaga że za dużo czasu spędzamy w Batmobilu. A druga to krótki wątek główny tylko 12h, liczyłem na co najmniej 20 ale cóż. cisza przedpremierowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ją już grę pobieram. Póki co instaluje na hdd jak się będzie wolno wczytywac to zrobię junctionlinka na SSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Dajcie info czy warto instalować najnowsze stery od NV. Miało być niby po polsku a nie mam tego języka. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dajcie info czy warto instalować najnowsze stery od NV. Miało być niby po polsku a nie mam tego języka. jeżeli masz SLI to jest to twój obowiązek. w innym przypadku sam sprawdź ale lepiej jest wgrywać najnowsze stery skoro masz 970. nie zdążyłem rano odpalić gry za długo się ściągał day 1 patch. czy mogę już zacząć się śmiać czy mam to pominąć godziną ciszy -> http://www.pcgamer.com/batman-arkham-knight-system-requirements-updated-just-ahead-of-launch/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kolejna część Batmana wpisuje się w optymalizacyjną porażkę całej serii. W zasadzie nikt nie powinien być zaskoczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Przynajmniej są konsekwentni w swojej niekompetencji :) Zaczekam aż połatają, wtedy może kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Batman: Arkham Knight Framerate Unlock & Tweak Guide 30 fps co za kur** i złodzieje niech ich szlag. dobrze że grę dostałem :P Edytowane 23 Czerwca 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak już to szlag. Capa można zdjąć ale co z tego jak gra kuleje z powodu wydajności i bugów. Podobno jakiś tłusty patch już w drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak już to szlag. Capa można zdjąć ale co z tego jak gra kuleje z powodu wydajności i bugów. Podobno jakiś tłusty patch już w drodze. no nic poczekam jeżeli będzie taka padaka. gier do ogrania mi nie brakuje... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Strasznie to sportolili. Akurat nie przeszedłem do końca poprzedniej części to będę miał sporo czasu na dokończenie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) czytając to http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92580 oraz komentarze przed odpaleniem gry dałem sprawdzenie spójności :P gra ściąga się od nowa 33,8gb za 1h będzie. no to teraz W3 :P Edytowane 23 Czerwca 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) “We’re aware that some users are reporting performance issues with the PC version of Batman: Arkham Knight. This is something that Rocksteady takes very seriously. We are working closely with our external PC development partner to make sure these issues get resolved as quickly as possible.” ..aha, pięknie. http://www.rockpapershotgun.com/2015/06/23/arkham-knight-pc-framerate/ ..a i żeby nie było, na konsolach też są ścinki w batmobilu. W Quck look na Giant Bomb było to wspomniane. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...