mosciak Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 witam podobno zrobili cos zeby sie glos nie kaszanil w w98... mozecie dac namiar? siedze juz godzine i nie moge trafic na nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 chbya nic nie zrobisz :) jednym sie pieprzy innym nie :] i tyle. Tez mam z tym problem :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 chbya nic nie zrobisz :) jednym sie pieprzy innym nie :] i tyle. Tez mam z tym problem :-/ mam juz fixa. do zassania z mosciak.eu.org/djm/ssfix.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ale nie mgoe na niego wejsc anonymous :> barzdo poprosze o tego fix`a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ale nie mgoe na niego wejsc anonymous :> barzdo poprosze o tego fix`a.Polecam przez www :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hehehe :) sorry ;P ale troche mnie to skolowalo :>. dzieki!! mam nadzieje ze zdiala :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...