Falko Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Witam,Zamierzam kupić telewizor. Zależy mi na dobrych kątach, ładnych i realnych kolorach, płynności i sprawnej obsłudze. Nie będę wykorzystywał TV do gier. Na tapecie mam dziś trzy panasoniki (plazma):- P42ST60E- P42GT60E- P50ST60EDwa pytania.- Czy w wariancie 42'' warto dopłacić do wersji GT 1000 zł?- Czy ma sens rozpatrywanie telewizora 50'' w pokoju, w którym TV będzie oglądany w większości z odległości ok. 1,5m (rzadziej 2,5-3,0m z części jadalnej)Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Z tym 50" to lepiej odpuść. Mój brat kupił coś takiego. Świeci w tym pokoju jak księżyc w pełni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 50 cali z 1.5 metra to będziesz musiał głową kręcić żeby ogarnąć cały ekran. Z 3 metrów jak najbardziej OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 A później będzie, że jednak mógłby być większy. Taki TV nigdy za duży. :) Jakaś poglądowa fotka pokoju? Jakie źródło? Jak FullHD to spokojnie może być 50'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...