Kuba_DW_PWN Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Witajcie! Chciałem rozpocząć dyskusję na temat wpływu najnowszej technologii na sposób funkcjonowania człowieka. Do refleksji skłoniła mnie książka Williama Powersa „Wyloguj się do życia" - nowość PWN, którą kupiłem 3 marca, w której autor opisuje w jaki sposób urządzenia mobilne zmieniły nasz sposób pracy, życia i kontaktów ze znajomymi we współczesnym społeczeństwie. Jak Waszym zdaniem nieograniczony dostęp do sieci wpływa na otaczający nas świat? Czy obserwujecie zjawiska, które nie rozwinęłyby się, gdyby nie popularność urządzeń mobilnych? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Dobitnie widać, że ludzka głupota i zidiocenie, głównie wśród młodzieży, nie ma granic (wszelakie fejsy, nie-fejsy). A jak masz jakiś problem to wujek google twoim przyjacielem jest. Do tego jakaś dziwna nowomowa, którą ciężko czytać a co dopiero zrozumieć... Edytowane 7 Marca 2014 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Choć temat został założony przez jakiegoś mało zręcznego PRowca, to IMHO samo zagadnienie jest dość ciekawym tematem do dyskusji - stąd temat otwieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...