Jar3k Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Witam, Poszukuje chłodzenia do ww. procesora w granicach cenowych ktore podałem. Przy wyborze zależy mi przede wszystkim na cichym działaniu, oraz utrzymaniu rozsądnych temperatur. Procesor nie będzie podkrecany. Myślałem nad SilentiumPC Fera 2, ew. Fortis. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Fera 2 będzie odpowiednia Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar3k Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Ktoś na sali posiada Fera 2 z Phenom II x4/x6 i mógłby napisać jakie osiąga temperatury i jaka jest kultura pracy tego chłodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Posiadam Fortisa (czyli trochę mocniejszy niz Fera2) na podkręconym PII x4 i osiąga max 58-60oC. Bez OC nie mam pojęcia, pewnie z 45-50oC. Więc dolicz sobie do tego 5oC Edytowane 9 Marca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...