KrawiecMaciej Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 WitamPosiadam:Msi r9 270x hawk ze sterownikami ccc 14.2, karta współpracuje z i3 3220. Moim problemem są przycięcia w league of legends. Karta generuje 60 klatek, potem ich liczba spada do 40 i ekran się przycina na ułamek sekundy (nie wiem jak to nazwać). Inne gry, takie jak metro 2033, czy battlefield bad company 2 działają poprawnie. Przed wymianą korzystałem z hd 6770 i wszystko było dobrze. Co może być przyczyną mojego problemu?Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 uzyj radeon pro, stworz profil dla league of legends zaznacz always use highest performance clocks while gaming w zakladce overdrive. Jesli to nie pomoze trzymaj karte ponizej (strzelam) ~80°C 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Znacząco pomogło, choć czasem da się odczuć przycięcie. Karta działa w temp. do 50°C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...