Kszyfy Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Witam i z góry przepraszam jeżeli post jest w złym miejscu. Mój problem polega na tym, iż nie potrafię zainstalować windowsa ( 8.1 ) w Click BIOSie 4. Zrobiłem bootowalny pendrive, ale niestety nie mogę zainstalować :// Moja płyta to MSI B85-G43 GAMING. Nigdzie nie mogę znaleźć poradnika do tego :( Przydałby mi się tak dokładny poradnik jak dla 5latka :P Dziękuje z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Podłączasz pena. W biosie u góry jest pasek "boot priority", gdzie masz ikonki napędów i USB. Zmieniasz priorytet bootowania przeciągając USB na pierwsze miejsce, zapisujesz tę zmianę w biosie, uruchamiasz ponownie komputer i komputer bootuje Ci się z pena, instalując windowsa. Edytowane 9 Marca 2014 przez grzechotnik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszyfy Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Dziękuje bardzo. Pomogło i już się ciesze Win 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...