dakar00 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 1.gdzie w katowicach w centrum dostane zimne katody.jutro wybieram sie na zakupy musze wiedzieć gdzie zawendrować 2. czy te katody w 4max som też podwójne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 4max masz w katowicach ale niewiem dokładnie gdzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 to wiem ale czy tam dawają tez dwie katody? cena 109 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to wiem ale czy tam dawają tez dwie katody? cena 109 A nie lepiej kupić dwie katody w Chieftec'u : http://www.chieftec.pl/ Za 89 zł + przesyłka ok 10 zł to masz 99 zł jesteś 9zł do przodu i nie musisz [gluteus maximus] z domu ruszać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to wiem ale czy tam dawają tez dwie katody? cena 109 A nie lepiej kupić dwie katody w Chieftec'u : http://www.chieftec.pl/ Za 89 zł + przesyłka ok 10 zł to masz 99 zł jesteś 9zł do przodu i nie musisz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z domu ruszać :lol: ja mam te z chieftca i polecam niezle daja po gałach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to wiem ale czy tam dawają tez dwie katody? cena 109 A nie lepiej kupić dwie katody w Chieftec'u : http://www.chieftec.pl/ Za 89 zł + przesyłka ok 10 zł to masz 99 zł jesteś 9zł do przodu i nie musisz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z domu ruszać :lol: ja mam te z chieftca i polecam niezle daja po gałach ;-) Racja fajnie dają : Wyglądają troche jak light sabre na zdjęciu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja mam zielona+niebieska i tez mocna daja - zdjecie dam w nocy po polnocy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja mam zielona+niebieska i tez mocna daja - zdjecie dam w nocy po polnocy :D tak swieci niebieska z czerwona + uv ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ...a widzieliście te ceny? W przyszłym tygodniu mają być czerwone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 sir Afeen: a czy do tego trzeba jest jakis inwerter or smpth ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 tam jest napisane ze jest na 12V wiec nie trzeba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 dobra sprawdzilem i juz wiem sorry za zamieszanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja mam zielona+niebieska i tez mocna daja - zdjecie dam w nocy po polnocy :D tak swieci niebieska z czerwona + uv ;-) Czy ta czerwona wygląda tak w rzeczywistości(jak dlamnie troszkę za jasna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 sorry ze Was mecze ale czy uwazacie ze wrto kupic ta katodkehttp://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...lev_up=5&lev=41 bo sie troche napalilem i chcialbym zeby ktos zweryfikowal moje nastawienie ;) aha i czy to cos na tym zdjeciu to inwerter ? pytam bo nie wiem kiedy mi ludzie z pccoolera odpisza a chcialbym sie jutro rano do nich wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 właśnie się też nad tym zastanawiałem wunat. ja bym obstawiał, że to jest inwerter, a cena tej katodki jest wyrąbista :D, więc ja bym brał odrazu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 nom ale dlatego sie pytam czy to jest inwerter bo mnie ta cena dziwi ... ale jezeli jest to inwerter to jutro po to cacko jade ... za taka cene i niedaleko ! gr8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no panowie wypowiedzcie sie bo bym jutro po to cudenko pojechal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no panowie wypowiedzcie sie bo bym jutro po to cudenko pojechal ;) Ta katoda jest na 100% z inwerterem. Ciekawe skad taka cena w stanach kosztuja 11-17 $. Jak kupisz daj znac jak swieci, widze kilka roznic w stosunku do konstrukcji SUNBEAMA. Dowiedz sie czy tez maja 2 letnia gwarancje jak SUNBEAM, bo moze zastosowali lampy o krotszej zywotnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 oka ale niestety nie mam cyfraka wiec zdjec chyba nie bedzie ... chyba ze z kamery (zwykla 8) sciagne ... grzeje sie toto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zimne katody jak sama nazwa wskazuje ciepła nie emitują :D Właśnie, jaka jest żywotność takiej katodki?? Co do cen, to dziś widziałem w sklepie internetowym z USA 2 katodki ok. 30cm(w inch jest podane) i kosztują całe 11$ czyli ok. 40zł. Ja nie mam pytań :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zimne katody jak sama nazwa wskazuje ciepła nie emitują :D Właśnie, jaka jest żywotność takiej katodki?? Co do cen, to dziś widziałem w sklepie internetowym z USA 2 katodki ok. 30cm(w inch jest podane) i kosztują całe 11$ czyli ok. 40zł. Ja nie mam pytań :D wbrew nazwie te katodki to sie jednak troche grzeja....nie jest to kaloryfer, ale cieplo wyczuwalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to co oferuje pccooler.com.pl w cenie 39.90 to nie sa zimne katody tylko LAMPY FLORESCENCYJNE (czyli na polski - SWIETLOWKI). a to biale to nie jest inverter taki jaki jest potrzebny do cold-cathode. Co do cen w USA - tak, tam mozna dostac zimne katody w cenie 11-13 $ (wraz z inverterem) pozdrawiam arthx[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to co oferuje pccooler.com.pl w cenie 39.90 to nie sa zimne katody tylko LAMPY FLORESCENCYJNE (czyli na polski - SWIETLOWKI). a to biale to nie jest inverter taki jaki jest potrzebny do cold-cathode. Co do cen w USA - tak, tam mozna dostac zimne katody w cenie 11-13 $ (wraz z inverterem) pozdrawiam arthx[/b] No kurna uprzedził mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 czyli krotko i tresciwie kupowac czy nie :0 bo zadnych testow nie widzialem i nie wiem jak toto swieci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zimne katody jak sama nazwa wskazuje ciepła nie emitują :D Właśnie, jaka jest żywotność takiej katodki?? Co do cen, to dziś widziałem w sklepie internetowym z USA 2 katodki ok. 30cm(w inch jest podane) i kosztują całe 11$ czyli ok. 40zł. Ja nie mam pytań :D Dobrej jakosci katody powinny miec zywotnosc okolo 30000 godzin CIĄGŁEJ pracy. Przy kupnie katody nalezy sprawdzic czy inwerter nie jest glosny, slabsze jakosciowa inwertery maja tendencje do buczenia oraz co bardzo przydatne czy maja wylacznik. Co do tych 11 $ to faktycznie mozna kupic duala ale raczej posrednich producentow lepsze kosztuja w granicach >15$ za komplet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hehe.. a bo nie lubie za bardzo naciagaczy i nabijania w butelke. fakt, ze napisane na stronce jest "Lampa fluorescencyjna" - trudne slowo i ktos sie moze nabrac - jesli by bylo napisane swietlowka - kazdy by zrozumial i moglby pojsc do sklepu elektrycznego i nabyc podobna za 10 czy 12 pln , pomalowac mazakiem na niebiesko i podlaczyc 220V :) arthx ja tylko nie moge wyjsc z podziwu, jak mozna wystawiac cene np za obudowe 1700 pln , jesli ona kosztuje 160$... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ale jak myslicie lyknac to za 39 PLN czy nawet tej ceny jest to nie warte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Moze jakis link, bo ja widzialem tylko jedna katoda za 19.99$. Katoda za 19.99$ Czy moze lepiej katody Chiefteca??? Chcialem kupic dwie za 39.98$ Ale jak zobaczylem Chiefteca to sie zastanawiam. CZy chieftec ma wylacznik???(na zdjeciach "I") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ale swietlowki sie grzeja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...lev_up=5&lev=41 powiedzcie co o tym myslicie bo nie chce 40 PLN w d.u.p.e komus wlozyc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...