aiki Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hehe.. a bo nie lubie za bardzo naciagaczy i nabijania w butelke. fakt, ze napisane na stronce jest "Lampa fluorescencyjna" - trudne slowo i ktos sie moze nabrac - jesli by bylo napisane swietlowka - kazdy by zrozumial i moglby pojsc do sklepu elektrycznego i nabyc podobna za 10 czy 12 pln , pomalowac mazakiem na niebiesko i podlaczyc 220V :) arthx ja tylko nie moge wyjsc z podziwu, jak mozna wystawiac cene np za obudowe 1700 pln , jesli ona kosztuje 160$... To sa na pewno zimne katody po prostu w pccolerze obcieli nazwe a powinno byc Cold Cathode Florescent Lamps i tyle inna spraw jaka jest ich jakosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Moze jakis link, bo ja widzialem tylko jedna katoda za 19.99$. http://www.jab-tech.com/customer/product.p...9&cat=60&page=1 sunbeam, 12 cali (30.5 cm), podwojny inverter - 9.99$ (8$ gdy przy zamowieniu zaznaczy sie ze cena z pricewatch i poda numerek ) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ;) ale mi metlik narobiliscie ;) brac ja za 39 bo na podwojna z chiefteca mnie nie stac (a szkoda uaaaaa ;( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Moze jakis link, bo ja widzialem tylko jedna katoda za 19.99$. http://www.jab-tech.com/customer/product.p...9&cat=60&page=1 sunbeam, 12 cali (30.5 cm), podwojny inverter - 9.99$ (8$ gdy przy zamowieniu zaznaczy sie ze cena z pricewatch i poda numerek ) arthx Dzieki. kURDE, teraz mam dylemat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 masz zamiar sprowadzac z USA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 CZy ktoś ma katodki Chiefteca?? Czy ich inwerter jest głośny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kuna i juz nic nie wiem grrrr ... chyba jednak jutro pojade i kupie jedna na probe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 masz zamiar sprowadzac z USA ?Nie. Ja wlasnie siedze w USA (California) u wujka :P. Posiedze do 09.09.03 :/ A na tej stronie co linka dales maja takie wypasione ceny :D Moze wujek sie zgodzi, zeby cos zamowic na niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a wzialem pierwszy lepszy adresik z www.pricewatch.com warto tam posprawdzac ceny przed zakupami :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a wzialem pierwszy lepszy adresik z www.pricewatch.com warto tam posprawdzac ceny przed zakupami :) arthx Najslynniejszy cennik :P Idz spac, bo jutro nie bedziesz w stanie na Tweak'u sie wypowiadac :wink: Update: Ja mam teraz 18:40 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Widze, że niezłego zamieszania narobiłem tym linkiem. Podałem go dlatego, że sam byłem zaskoczony ceną i przymierzam się do czerwonej. Napisałem do nich i miła pani odpowiedziała mi, że to katody i czerwone będą w przyszłym tygodniu. Sprawdziłem jeszcze na stronie Coolermastera. Oto link: http://www.coolermaster.com.hk/product_det...6&product_id=55 W instrukcji montarzu napisane jest: "mount CCFL with double sided tape" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 sir Afeen: Bardzo Ci dziekuje ;) to ja juz sie ubieram i jade po ta katodke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 masz zamiar sprowadzac z USA ?Nie. Ja wlasnie siedze w USA (California) u wujka :P. Posiedze do 09.09.03 :/ A na tej stronie co linka dales maja takie wypasione ceny :D Moze wujek sie zgodzi, zeby cos zamowic na niego :D no widzę ziomal z gdańska w stanach, dasz się jakoś wykorzystać???(bez skojarzeń) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 CZy ktoś ma katodki Chiefteca?? Czy ich inwerter jest głośny??ke? ten inwerter jest wielkosci paczki zapalek i nie wydaje zadnego dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 sir Afeen: Bardzo Ci dziekuje ;) to ja juz sie ubieram i jade po ta katodke ;) Nie ma sprawy. Jak kupisz to napisz nam jak się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No wiec zakupilem dzisiaj taka katodke inwertera wogole nie slychac a katodka daje po oczach az milo jakosc wykonania wysoka dolaczone niezbedne kawalki tasmy dwustronnej slowem jestem b. zadowolony, niestety nie mam mozliwosci odniesienia sie do innych modeli poniewaz to moja pierwsza katoda. kupilem niebieska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 krotkie pytanko - grzeje sie czy nie ? arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 narazie swieci sie jaies 0,5 h i sie nie grzeje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 CZy ktoś ma katodki Chiefteca?? Czy ich inwerter jest głośny??ke? ten inwerter jest wielkosci paczki zapalek i nie wydaje zadnego dzwiekuTo spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 update: juz ponad 2h i nic sie nie grzeje czyli juz raczej tak zostanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No to gratuluję zakupu. Ja poczekam na czerwone i tez może się skuszę. Mam do Ciebie Wunat pytanie: ile centymetrów ma ta katoda, bo jakoś nigdzie się nie doszukałem informacji o rozmiarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 calosc czy tylko element swiecacy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Tak mniej więcej. Dla porównania moja ma ok 31cm (pctuning) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No to powiem Ci tak element swiecacy ma 27cm a calosc przy zlozonych lapkach ma tez tak o.k 31 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dzięki. To Teraz czekam na czerwone, jeśli tylko cena sie nie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Witam. Więć jeśli chce kupić dwie to wystarczy tylko zaznaczyć że chce dwie?? Niepotrzeba już zadnych dodatkowych wynalazków do podłączenia 2sztuk?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ale o ktorych mowisz tych z chiefteca czy z pccooler.com.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 PC COOLER. A ty z kąd kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 tez z pccooler ja tam bylem osobiscie. jak zamowisz 2 katody to od kazdej z nich dostaniesz inwerter, ale uzywac bedziesz mogl n.p tylko 1 bo taki inwerter obsluguje 2 katody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nom ja własnie dzisiaj zamowilem katodke z pcooler.pl ----> niebieską :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...