Skocz do zawartości
dakar00

zimna katoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge nigdzie odszukać danych tej katody (dziwne cooler master zawsze szczególowo opisuje swoje produkty) a dokladnie jasnosci i czasu swiecenia, np. SUNBEAM ma jasnosc 29000 cd/m2 i czas swiecenia 30000 godzin a widzialem wiele katod ktore mialy jasnosc 18-26000 i zywotnosc tylko 15000 godzin. Pytanie do ludzi ktorzy kupili Aurore czy są tam napisane parametry czyli jasnosc i zywotnosc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge nigdzie odszukać danych tej katody (dziwne cooler master zawsze szczególowo opisuje swoje produkty) a dokladnie jasnosci i czasu swiecenia, np. SUNBEAM ma jasnosc 29000 cd/m2 i czas swiecenia 30000 godzin a widzialem wiele katod ktore mialy jasnosc 18-26000 i zywotnosc tylko 15000 godzin. Pytanie do ludzi ktorzy kupili Aurore czy są tam napisane parametry czyli jasnosc i zywotnosc??

Tylko? Ja rozumiem, że porównujesz do SUNBEAM'a , ale tak na serio, to jest "jedyne" 1,7 roku świecenia non-stop , 4 lata świecenia po 10h dziennie i ponad 10 lat świecenia po 4h dziennie :D Chyba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko? Ja rozumiem, że porównujesz do SUNBEAM'a , ale tak na serio, to jest "jedyne" 1,7 roku świecenia non-stop , 4 lata świecenia po 10h dziennie i ponad 10 lat świecenia po 4h dziennie :D Chyba :D

Wiesz na tym polega wlasnie jakosc katod :)

W sunbeam masz zamiast tych 1.7 3.4 pozatym to jest teoria a tak naprawde moze sie okazac ze po roku padna, wazniejsza jednak jest jasnosc a Sunbeam swieci najjasniej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=135

A co sądzicie o tym :?: Czy wiek ktoś o jakimś sklepie gdzie można to taniej dostać

Te przewody sa bez inwertera w 4maxie , mamy w 5 kolorach po 68 zł z inwerterem dlugosc 150 cm, jesli jestes zainteresowany to michal@chieftec.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo foty bede mial za niedlugo tylko qmpel mi cyfraka przyniesie :D 8)

a co do swiecenia to musze przyznac ze fajnie daje :) :) lecz tak jak u wunata to moja pierwsza katoda wiec niemam porownania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak swiatlo, mocne jest?? Jest cos na opakowaniu o tym jaka ma moc swiecenia? Jak gruba jest, taka jak katoda?

Chyba sie na to skusze..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki masz kolor?

I co ci w niej nie pasuje?

Bo mam zamiar sobie sprawić zieloną...

Mam 2 sztyki niebieskiej. Niesą wcale złe, fajnie swiecą ale myślałem że będą świecić mocniej czyli oświetlać pół pokoju. No ale poza tym z bliska są fajne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi