wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 powiniennes byc zadowolony ja jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Dzięki, zaraz zamawiam tylko niemoge sie zdecydować na jaki kolor. A na koniec sie jeszcze pochwalę :D Właśnie skończyłem budowe obudowy całkowicie z plexi :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie moge nigdzie odszukać danych tej katody (dziwne cooler master zawsze szczególowo opisuje swoje produkty) a dokladnie jasnosci i czasu swiecenia, np. SUNBEAM ma jasnosc 29000 cd/m2 i czas swiecenia 30000 godzin a widzialem wiele katod ktore mialy jasnosc 18-26000 i zywotnosc tylko 15000 godzin. Pytanie do ludzi ktorzy kupili Aurore czy są tam napisane parametry czyli jasnosc i zywotnosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Jeśli jeszcze nie macie mentliku to znalazłem te same katodki w http://www.4max.com.pl/ w tej samej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie moge nigdzie odszukać danych tej katody (dziwne cooler master zawsze szczególowo opisuje swoje produkty) a dokladnie jasnosci i czasu swiecenia, np. SUNBEAM ma jasnosc 29000 cd/m2 i czas swiecenia 30000 godzin a widzialem wiele katod ktore mialy jasnosc 18-26000 i zywotnosc tylko 15000 godzin. Pytanie do ludzi ktorzy kupili Aurore czy są tam napisane parametry czyli jasnosc i zywotnosc?? Tylko? Ja rozumiem, że porównujesz do SUNBEAM'a , ale tak na serio, to jest "jedyne" 1,7 roku świecenia non-stop , 4 lata świecenia po 10h dziennie i ponad 10 lat świecenia po 4h dziennie :D Chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie moge nigdzie odszukać danych tej katody (dziwne cooler master zawsze szczególowo opisuje swoje produkty) a dokladnie jasnosci i czasu swiecenia, np. SUNBEAM ma jasnosc 29000 cd/m2 i czas swiecenia 30000 godzin a widzialem wiele katod ktore mialy jasnosc 18-26000 i zywotnosc tylko 15000 godzin. Pytanie do ludzi ktorzy kupili Aurore czy są tam napisane parametry czyli jasnosc i zywotnosc?? Tylko? Ja rozumiem, że porównujesz do SUNBEAM'a , ale tak na serio, to jest "jedyne" 1,7 roku świecenia non-stop , 4 lata świecenia po 10h dziennie i ponad 10 lat świecenia po 4h dziennie :D Chyba :D Wiesz na tym polega wlasnie jakosc katod :) W sunbeam masz zamiast tych 1.7 3.4 pozatym to jest teoria a tak naprawde moze sie okazac ze po roku padna, wazniejsza jednak jest jasnosc a Sunbeam swieci najjasniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Co do tych czerwonych. Znalazłem opinię: link Gość pisze że jest PINK!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=135 A co sądzicie o tym :?: Czy wiek ktoś o jakimś sklepie gdzie można to taniej dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=135 A co sądzicie o tym :?: Czy wiek ktoś o jakimś sklepie gdzie można to taniej dostać Te przewody sa bez inwertera w 4maxie , mamy w 5 kolorach po 68 zł z inwerterem dlugosc 150 cm, jesli jestes zainteresowany to michal@chieftec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 noo wlasnie dostalem swoja katodke :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 noo wlasnie dostalem swoja katodke :D :DNio i jak swieci. Zapodaj fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 noo foty bede mial za niedlugo tylko qmpel mi cyfraka przyniesie :D 8) a co do swiecenia to musze przyznac ze fajnie daje :) :) lecz tak jak u wunata to moja pierwsza katoda wiec niemam porownania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A co powiecie na to chlopaki, bo nie chce nowego tematy zakladac.. : http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=250 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A co powiecie na to chlopaki, bo nie chce nowego tematy zakladac.. : http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=250 Pozdrawiam no to jest ta sama co na pccooler.pl ----> sam ja mam, swieci fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Zastanawiam sie czy kupic to czy ten kaplet 2 katodki niebieskie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 to zalezy ile masz kasy ;) ja nie mialem wiele wiec pozwolilem sobie tylko na ta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ale jak swiatlo, mocne jest?? Jest cos na opakowaniu o tym jaka ma moc swiecenia? Jak gruba jest, taka jak katoda? Chyba sie na to skusze.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 to jest katoda, wiec jak ma bydz gruba ????? ;) a wg mnie swieci mocno, przynajmniej mi sie podoba :D za ta cene jest spoko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A mi sie za bardzo nie podoba :( Spodziewałem się czegoś lebszego, no ale za tą cene tn nie jest tak najgorzej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A jaki masz kolor? I co ci w niej nie pasuje? Bo mam zamiar sobie sprawić zieloną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 A jaki masz kolor? I co ci w niej nie pasuje? Bo mam zamiar sobie sprawić zieloną... Mam 2 sztyki niebieskiej. Niesą wcale złe, fajnie swiecą ale myślałem że będą świecić mocniej czyli oświetlać pół pokoju. No ale poza tym z bliska są fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...