97kamil Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Witam mam problem z moim PC, kupiłem ostatnio dysk SATA seagate do mojego kompa i żeby go podpiąć musiałem przepiąć stary dysk ATA maxtor 160 GB. Po pod pięciu wszystkiego nie ładuje mi się Windows7, nawet jeśli odepne nowy dysk. BIOS jest zaktualizowany do najnowszej wersji i widzi wszystkie dyski. Próbowałem odpalić płytę z Windows 7 ustawiłem bootowanie z CD-ROM i nic się nie dzieje. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Kolejność bootowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
97kamil Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Jako pierwszy jest CD rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Ale "CD ROM" czy nazwa twojej nagrywarki? Bo w wielu biosach to jest różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
97kamil Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Nazwa nagrywarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Prosze o usunięcie postu, pomyłka Wysłane z lww+tapatalk Edytowane 26 Marca 2014 przez montex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...