Samy1122 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Od czasu zainstalowania Win 8.1 mmam problem z tym "nowym startem",często jak chcę włączyć jakąś aplkacje bądz przełączyć się do pulpitu to po prostu nie zawsze to działa,problem pojawia się najczęsciej kiedy wejde w ten modern ui i przez kilka sekund nic nie włącze,to samo jest też z tym wysuwającym się paskiem z prawej strony,podaję tutaj link do filmu żeby lepiej było to widać:https://www.youtube.com/watch?v=LhjQ56Nw5Y0&list=UURghWftKM7brb9R2NaUJtjg problem naprawia się na chwilę dopiero jak naciśnę np.alt,czy jest to jakiś problem z tym windowsem?czy to po prostu jakaś blokada?da się to wyłączyć?Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 a potrzebujesz w ogole korzystac z modern? ja 8.1 tak sobie skonfigurowalem ze w ogole do niego niewchodze odraz na pulpit. do tego za 8zl kupilem start is back i po temacie mam 7 :) Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samy1122 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Korzystam i spodobało mi się to rozwiązanie, chciałbym żeby to działało jak należy,robiłem format i nie pomogło,tak jak widać na filmiku komp się nie wiesza a aplikacje się otwierają tylko że ten modern się wtedy nie zamyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Z tego co widzę, to masz zainstalowany update 1, wersja z internetu nie jest wersją ostateczną (prawdopodobnie) i może to ona robi taki psikus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samy1122 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Możliwe,da się jakoś usunąć ten update 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...