grzech1991 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 To kupiłem 18stego czyli w środę. I wysyła głupokwate maile, że jest już wysłane. Pewnie sprzedaje a wcale tego nie ma. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 No a dostales nr przesylki? Przeciez mozna sprawdzic status... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 U mnie trwało to tez kolo 3 dni roboczych. Zamowilem w czwartek a w poniedzialek byla w paczkomacie:) Kabelek od anteny moglby byc dluzszy to racja, ale za taką cene to jest rewelacyjna sprawa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Tak, dostałem. Nie znaleziono takiej przesyłki :f Ok karta dotarła: Nasuwają mi się dwa pytania: - kabel usb jest po co? Jako dodatkowe zasilanie, czy bluetooth jest nim realizowany? W notebookach też tak jest, że karta potrzebuje dwóch złącz? - Na w7 da się korzystać z wi-fi direct bez oprogramowania gigabyte? Bo z tego co widzę, to trzeba zainstalować od nich menadżer sieci. Edytowane 25 Marca 2014 przez grzech1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Odpusc sobie oprogramowanie Gb. Tu masz stery Intela do BT i WiFi: LINK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) A czy na tych samych sterach działa np. wi-fi direct. Po oprogramowaniu gigabyte, widać, że jest taka funkcja. Jak próbuję ściągnąć "drivers" mam tylko Page Not Found. Edytowane 26 Marca 2014 przez grzech1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Mi linki dzialaja. Ja sciagalem pod Win7 x64 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Już wiem z czego to wynika, pod firefoxem nie otwiera się ostatni wybór. Pod IE nie ma problemu, dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxisT Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Witam. Przepraszam że odświeżam temat. Ale właśnie poszukuję takiej karty do przesyłania obrazy po Intel WIDI. A ta karta podobno to posiada. Czy macie taką możliwość by to sprawdzić u siebie i wypowiedzieć się na ten temat. Zakup tej karty wyszedł by o wiele taniej niż zakup laptopa z obsługą widi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...