AZAKIEL Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Bo z tego co wiem to są dwie rózne gry mimo zbieżności tytułów i poruszanej tematyki (wersja PC: producent THQ grupa developerska CLIMAX, wersja PS2: producent i grupa developerska NAMCO) , wiele osób mysli ze to te same gry,(jak nap Silent HILL 2 czy METAL GEAR SOLID 2 8) ) , więc pytanie: grał ktoś w obydwie wersje? to że są róznych firm to juz wiem (wystarczy połazić po oficjalnych stronach by się upewnić) , jak te gry mają się względęm siebie? model jazdy, grafika, itp. P.S. gralem tylko w wersję na PC(dopiero co zainstalowałem)-dobrze działa z Padem ala DUAL-SHOCK z PS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja tam roznicy niewidze po za oczywiscie grafika ktora to jest duzo lepsza na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 to sa dwie zupelnie rozne gry, na pewno roznia sie realizmem, modelem jazdy itp. poza tym na ps2 wyszlo juz moto gp3 ;) a to moto gp2 na pieca to jest konwersja z x-boxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie widziałem na PS2 ale na PC jest świetna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie widziałem na PS2 ale na PC jest świetna 8)Dla mnie ta gra jest drętwa, dużo lepsza jest superbike2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jak wykonać POWERSLIDE? Nie mogę tego wykonać a jest to jeden z trików za który otrzymuje się punkty. Mam jeszcze parę problemów ale teraz ich nie pamiętam, jak coś to EDIT. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 powerslide to palenie tylnej gumy w jezdzie po luku jak bedziesz w zakrecie to nacisnij 2 razy gaz, dosyc szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dzięki wielkie działa!! Teraz się męcze nad tym slalomem w treningu, to est chyba jakieś awykonalne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jezeli mowisz o tym slalomie pomiedzy beczkami, to teraz Tobie nie pomoge, bo dla mnie to jest tez awykonalne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 W treningu zostało mi jeszcze do wykonania: Slalom Slalom+180 Hold a Corner Obstacles Perfect Lap Chyba trochę przesadzili z poziomem trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4CI3K Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 witam..jestem tu nowy..prosilbym was o pomoc bo nie wiem co sie dzieje..mój problem jest następujacy.instaluje Moto GP 2 uruchamiam ją ładuje sie i po chwili gdy powinno być menu to jest czarny ekran dzwięk leci ale grafy nie ma..co może być tego przyczyną ?? za pomoc z góry dzięki..pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 zobacz co się będzie działo na innych sterownikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiush Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 zinstalowalem spy game arkade, nie moze sie polaczyc; po ip moge grac jedynie tzn. ze znajomymi; moze ktos mi to wyjasnic... komp:msi KT6V,amd 2.6sempron,R9600pro,512ram ddr/400/,zasilacz 400watts, :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 pirat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiush Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem co wpisac country nio poland a zip/Postal Code:..... nie pirat :) Edytowane 19 Lutego 2005 przez bobiush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to sobie spisz ip jaki jest na gry w game spy ... wpisz go pozniej w grze i powinno dzialac :) p.s. ooj nagralem sie duzo w moto gp 2 na necie :P teraz toce race driver 2 mecze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiush Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 jak zdobyc ip serwera zeby moc grac w moto gp 2 nie wiem gdzie go szukac ..........????? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Witam, naszła mnie chęć pograć sobie w coś. Więc zszedłem piętro niżej i pożyczyłem od sąsiada MotoGP2. Jak by sie spodobała to nawet kupiłbym sobie, ale.. Gra się zainstalowała, ale gdy ją uruchamiam po pokazaniu sie tych wszystkich filmików pokazuje się ekran: Press Enter, więc grzecznie naciskam i gra znaika. Zaznaczam że gra nie jest skrakowana, płytka oryginalna, tylko pożyczona ;) Zaglądam do readme.txt celem zasięgnięcia informacji o minimalnej konfiguracji. Piszą, że gra działa na Geforce 2 mx 400 (a taką posiadam). Sterownik to Omega Drivers 42.30, DX 9.0b. W załączniku podaje błąd, który się pokazuje. Pełna konfiguracja: Płyta: ECS K7VTA3 Procesor: AMD Athlon 1600 RAM: 256 MB Dysk: Maxtor 40GB Grafika: GeForce 2 mx 400 (Omega 42.30) System: Windows 2000 Pro SP4 Pozdrawiam. P.S: Może jakiś patch jest na to ? Edytowane 27 Lutego 2005 przez Gusioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Win 98/XP......u kumpla na 2000 nie dzialal tez jakis blad wyskakiwal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...