Skocz do zawartości
AZAKIEL

MotoGP 2

Rekomendowane odpowiedzi

Bo z tego co wiem to są dwie rózne gry mimo zbieżności tytułów i poruszanej tematyki (wersja PC: producent THQ grupa developerska CLIMAX, wersja PS2: producent i grupa developerska NAMCO) , wiele osób mysli ze to te same gry,(jak nap Silent HILL 2 czy METAL GEAR SOLID 2 8) ) , więc pytanie: grał ktoś w obydwie wersje? to że są róznych firm to juz wiem (wystarczy połazić po oficjalnych stronach by się upewnić) , jak te gry mają się względęm siebie? model jazdy, grafika, itp.

P.S. gralem tylko w wersję na PC(dopiero co zainstalowałem)-dobrze działa z Padem ala DUAL-SHOCK z PS2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam..jestem tu nowy..prosilbym was o pomoc bo nie wiem co sie dzieje..mój problem jest następujacy.instaluje Moto GP 2 uruchamiam ją ładuje sie i po chwili gdy powinno być menu to jest czarny ekran dzwięk leci ale grafy nie ma..co może być tego przyczyną ?? za pomoc z góry dzięki..pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sobie spisz ip jaki jest na gry w game spy ... wpisz go pozniej w grze i powinno dzialac :)

p.s. ooj nagralem sie duzo w moto gp 2 na necie :P teraz toce race driver 2 mecze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, naszła mnie chęć pograć sobie w coś. Więc zszedłem piętro niżej i pożyczyłem od sąsiada MotoGP2. Jak by sie spodobała to nawet kupiłbym sobie, ale..

Gra się zainstalowała, ale gdy ją uruchamiam po pokazaniu sie tych wszystkich filmików pokazuje się ekran: Press Enter, więc grzecznie naciskam i gra znaika. Zaznaczam że gra nie jest skrakowana, płytka oryginalna, tylko pożyczona ;)

Zaglądam do readme.txt celem zasięgnięcia informacji o minimalnej konfiguracji. Piszą, że gra działa na Geforce 2 mx 400 (a taką posiadam). Sterownik to Omega Drivers 42.30, DX 9.0b. W załączniku podaje błąd, który się pokazuje. Pełna konfiguracja:

Płyta: ECS K7VTA3

Procesor: AMD Athlon 1600

RAM: 256 MB

Dysk: Maxtor 40GB

Grafika: GeForce 2 mx 400 (Omega 42.30)

System: Windows 2000 Pro SP4

Pozdrawiam.

P.S: Może jakiś patch jest na to ?

post-9043-1109492852.gif

Edytowane przez Gusioo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi