JusticePL Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, moja stara karta sieciowa na USB TP LINK WN321G powoli odmawia współpracy i poszukuję nowej.Router mam na drugim końcu domu i piętro niżej,Mojego obecnego TP LINKa muszę mieć na 3m kablu USB żeby W OGÓLE coś złapał.A więc musi to być jak najlepsza karta sieciowa w relatywnie niskiej cenie, internet mam 10-20Mb (w umowie 10 ale wg speedtesta to i 17 złapie), najlepiej do 100zł.Dodam że nie mam portu USB 3.0.Proszę o pomoc Wstępnie myślę nadTP LINK na USB -> TL-WN822N (lub coś podobnego - na kabelku, główne urządzenie na biurku)lubcoś typu TP LINK TL-WN781ND na PCI-E i dokupić do tego np. TL-ANT2408C, którą postawiłbym na biurku/zaczepił z tyłu powieszonego monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 TL-WN722N + TL-ANT2408C albo TL-ANT2409A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...