bzykofm Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Witam:) Niedawno sprawiłem sobie monitor 3D, niestety posiadam radeona, do uzyskania obrazu 3D potrzebuję karty nVidii, monitor jest wyposażony w okulary tejże firmy. W nic nie gram. Karta będzie używana do oglądania filmów, ma spełniać tylko jeden warunek, chłodzenie pasywne. Znalazłem coś takiego: http://www.asus.com/pl/Graphics_Cards/GT640DCSL2GD3/ Pytanie czy wystarczy i czy może jest coś lepszego na rynku. Dzięki:) Edytowane 15 Marca 2014 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzwi Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) nie wiem czy wystarczy czy nie ale z tego co wiem nvidia z dopiskiem GT (nie gtx) czyli np gt640 to jedne z gorszych kart jakie można napotkać w tym przedziale cenowym. zaraz poszukam gdzie to wyczytałem i tu podrzucę. @up dobra, w artykule jest o gt 610, 20 i 30 nie wiem czy z 40 też tak jest, tu się musi ktoś obeznany wypowiedzieć :E http://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2012/05/nvidia-prezentuje-nowe-(stare)-karty-graficzne-gracze-powinni-omijac-je-szerokim-lukiem!.aspx Edytowane 14 Marca 2014 przez SamotnyWIlku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 @up. GT640 jak i pozostałe GT to faktycznie jedne z gorszych kart ale do gier , do HTPC z powodzeniem się nadają . @bzykofm . Jeżeli chodzi o NV 3D Vision to powinna dać sobie radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Dzięki serdeczne, w takim razie kupuję :) Edytowane 14 Marca 2014 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...