barillo Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Moi drodzy, Jestem studentem Uniwersytetu Śląskiego, V roku psychologii. Katedra Psychologii Pracy i Organizacji Instytutu Psychologii Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach prowadzi badania dotyczące postaw wobec pracy. Wszystkich pracujących i chętnych do współpracy zapraszam gorąco do wypełnienia kilku kwestionariuszy. Badanie jest anonimowe, wyniki posłużą w celach badawczych. Jego wykonanie zajmuje dosłownie 10 - 15 minut, zaś uzyskane wyniki bardzo pomogą mi w procesie tworzenia pracy magisterskiej :) Badanie znajduje się pod adresem: https://docs.google.com/forms/d/18yA3yZIn2EPtc32ryxVYsSR8dVySEzdS1yuSYde8e7c/viewform Wielkie dzięki za wszelką pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Próbowałem. Ale tam jest 4-5 pytań powtarzanych w kółko, tylko inaczej sformułowanych. Czułem się jak podczas próby przekonania jehowych, że mnie to nie interesuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...