galaxy_938 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Drivery orginalnie zapakowane ze sprzętem do kart grafi.... są góniane co nie czy nie ma ktoś to s3 trio na pci bo kuzynowi tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianie chodzi to że, cholera ja sobie ściągnąłem do gf2 mx400 i mi zajeb... chodzi!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moglbys sprecyzowac? Taki chaos w tym poscie ze nie wiem o co ci chodzi. Chcesz nowsze sterowniki do S3Trio czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 hahahahah, zrąbisty topic!!! ta precyzja mysli i artyzm wypowiedzi...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 poprostu kolega chce w miare nowe sterowniki do starego s3 trio :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Galaxy_938, przykro mi stwierdzic, ale jak sciagniesz sterowniki do tego S3Trio, to niestety nie bedzie chodzic jak twoj GF2MX :( Mysle ze nie ma sensu, karta ta jest juz stara, a sterownik nie uaktualniany "od lat". Tak wogole nie podales jaki system ani dokladnymodel karty: Sprawdz tu: http://beta.driverguide.com/beta/index.php...4&qa7=1999&sm=s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ten Pan wogole jest czadowy :) sprawdzcie jego inne posty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 odrazu sprawdzilem jak ten przeczytalem:)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 odrazu sprawdzilem jak ten przeczytalem:))))Faktycznie jakis on zakręcony troszkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ludzie nie o to mi chodziło chciałem lepsze sterowniki di tego s3trio, nie myślicie ?????? 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 fuck still don`t get it :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ludzie nie o to mi chodziło chciałem lepsze sterowniki di tego s3trio, nie myślicie ?????? 8) 8) 8) 8)Hehe zaraz się poskładam :lol: :lol: :lol: No widzicie jak nic niekapujemy :lol: W innych swoich postach ma jeszcze lepsze teksty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BassMan-SND Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 po przeczytaniu jego postow mam wielkie watpliwosci czy umie sie poslugiwac swoim ojczystym jezykiem :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie przekreslajcie chlopaka, widac juz poprawe: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=359...=asc&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ludzie nie o to mi chodziło chciałem lepsze sterowniki di tego s3trio, nie myślicie ?????? 8) 8) 8) 8)yhy yhyy wlasnie sie dowiedzialem, ze nie umiem myslec SBT chlip chlip :cry: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...